Medicul unui spital din Dâmboviţa, cercetat pentru că ar fi agresat ruda unui pacient VIDEO

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa a demarat cercetări, după ce un medic de la Spitalul Pucioasa a fost acuzat că ar fi agresat ruda unui pacient, în mediul virtual fiind postată o înregistrare a incidentului.

19 ian. 2018, 16:50
Medicul unui spital din Dâmboviţa, cercetat pentru că ar fi agresat ruda unui pacient VIDEO

Scenele revoltătoare s-au petrecut la Spitalul Orăşenesc din Pucioasa, unde o bătrâna de 81 de ani a fost adusă de rude cu dureri grave de abdomen.

La camera de gardă, una dintre doctoriţe i-a dat un calmant şi apoi a trimis-o acasă.

Nepoata bătrânei şi soţul ei au insistat ca femeia să fie consultată totuşi de un chirurg. Doar ca medicul de la chirugie si-a iesit din fire cand a fost deranjat, susţin oamenii. Ar fi agresat-o pe femeie şi s-a năpustit cu pumnii şi asupra tanarului de 28 de ani.

Poliţia a dechis un dosar penal pe numele medicului pentru purtare abuzivă, iar tânărul este cercetat şi el pentru ameninţare. Bărbatul agresat are de gand sa faca plangere la Colegiul Medicilor.

Din înregistrare rezultă că incidentul a avut loc pe holul spitalului, chiar la intrarea în cabinetul medicului, iar o persoană îl întreabă care este numele lui şi doctorul, revoltat că este filmat, agresează persoana respectivă.

”Au fost depuse două plângeri la Poliţie, una din partea unei persoane care susţine că a fost agresată de medic, iar alta din partea cadrului medical care spune că a fost ameninţat. În urma sesizărilor, s-au deschis două dosare penale, unul pe numele medicului – pentru purtare abuzivă, iar celălalt, în urma plângerii depuse de doctor – pe numele celeilalte persoane implicate în incident, pentru ameninţare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dâmboviţa, Alexandra Niculae, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, incidentul a avut loc joi seara. Poliţia efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.


loading...