Megadeth revine la Bucureşti, pe 22 mai

Formaţia rock Megadeth va susţine un nou concert în România, pe 22 mai. Este pentru a treia oară când Dave Mustaine şi colegii săi de trupă concertează în Capitală.

28 feb. 2013, 12:51
Megadeth revine la Bucureşti, pe 22 mai

Dave Mustaine şi Megadeth se simt foarte bine la Bucureşti, urmând să cânte din nou în Capitală, în această primăvară.

Concertul va avea loc pe 22 mai, la Arenele Romane; este a treia oară când Mustaine&co. ajung la Bucureşti, după concertele susţinute în iunie 2010 – în cadrul show-ului „The Big Four” din cadrul Sonisphere Festival, alături de Metallica, Slayer şi Anthrax – şi în iunie 2012, la OST Fest.

Pentru concertul din 22 mai de la Arenele Romane, membrii Megadeth promit surprize mari. Deşi va fi un concert nou, din playlist nu vor lipsi piese cunoscute precum „Symphony Of Destruction”, „A Tout Le Monde”, „Hangar 18” şi „Contdown To Extinction”.

CITEŞTE ŞI: Concertele anului 2013: Depeche Mode, Rammstein şi Roger Waters vin la Bucureşti

Biletele pentru concert au preţuri de 100 de lei (acces general) şi 125 de lei (în ziua evenimentului). Biletele au fost puse în vânzare joi şi pot fi achiziţionate din magazinele Biletoo din Unirea Shopping Center şi din incinta Cinema Patria, magazinele Flanco, librăriile Adevărul, magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Librăria Eminescu, Palatul Naţional al Copiilor şi staţia de metrou Unirii 1. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe Biletoo.ro, Blt.ro, Bilete.ro, Myticket.ro şi Iabilet.ro.

Concertul formaţiei Megadeth este organizat de Project Events.

Trupa americană de heavy metal Megadeth a luat fiinţă în 1983, când Dave Mustaine a părăsit Metallica. Pionieră a genului thrash metal american, Megadeth a suferit apoi frecvente schimbări de componenţă, în parte din cauza problemelor notorii provocate de abuzul de substanţe interzise. Din 1983 până în 2002, Mustaine şi basistul Dave Ellefson au fost singurii membri permanenţi ai trupei.

Formaţia s-a destrămat în 2002, după ce Mustaine a suferit o leziune severă a nervilor de la mâna stângă. Totuşi, după ce s-a recuperat fizic, acesta s-a reunit cu foştii colegi, în 2004, lansând albumul „The System Has Failed”, urmat de „United Abominations” (2007). Megadeth a vândut peste 20 de milioane de albume în toată lumea, trupa având şi 7 nominalizări consecutive la Grammy Awards, pentru Best Metal Performance.