Meghan Markle, avort spontan. Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în iulie

Meghan Markle a suferit un avort spontan în luna iulie a acestui an. Ducesa de Sussex a dezvăluit acest moment greu prin care a trecut, într-un articol în care se vorbeşte despre pierderi şi importanţa întrebării referitor la bunăstarea altora în această perioadă de pandemie.

25 nov. 2020, 15:41
Meghan Markle, avort spontan. Ducesa de Sussex a pierdut o sarcină în iulie
Meghan Markle, avort spontan

Meghan Markle, avort spontan. Ducesa de Sussex a împărtășit durerea pe care ea și prințul Harry au simțit-o după ce a pierdut o sarcină, în iulie, scrie The Guardian.

Ea a povestit că, în timp ce schimba scutecul lui Archie, fiul ei, în casa din Los Angeles, „a căzut pe podea” din cauza durerii.

Știam că, în timp ce îmi strângeam la piept primul copil, îl pierdeam pe al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-l de mână pe soţul meu. Îi simţeam podul palmei și îi sărutam încheietura, umedă de la  lacrimi. Mă uitam pe pereții albi și reci, încercam să-mi imaginez cum ne-am putea vindeca”, mărturiseşte Meghan.

Ea a adăugat că „văzând cum inima soțului ei se frânge de durere, în timp ce încerca să mă aline pe mine”, și-a dat seama că singura modalitate de a începe să se vindece este să întrebi mai întâi: „Ești bine?”.

Citeşte şi: Donald Trump o atacă pe Meghan Markle: „Nu sunt fanul ei. Îi doresc mult noroc lui Harry, o să aibă nevoie”

Meghan Markle, avort spontan

Meghan a continuat: „A pierde un copil înseamnă a simţi o durere aproape insuportabilă, experimentată de mulți, dar despre care puţini vorbesc”.

Cei au descoperit că „dintr-o cameră cu 100 de femei, de la 10 până la 20 au suferit de avort spontan”. Este important să întrebi alte femei ce mai fac. „Când suntem invitați să ne împărtășim durerea, împreună facem primii pași spre vindecare”, a scris ea.

Ducesa de Sussex  a făcut referire la interviul său TV din Africa de Sud, pe care l-a dat când era „epuizată” și alăpta, „încercând să păstreze o atitudine curajoasă” în ochii publicului. Jurnalistul Tom Bradby a întrebat-o dacă este bine, iar ea i-a răspuns sincer: „Vă mulțumesc că ați întrebat. Nu mulți oameni mă întreabă dacă sunt bine”.

Citeşte şi: Totul a ieşit la iveală acum! Care este motivul pentru care Meghan Markle a divorţat