Meghan Markle, „mătuşa modernă”. HBO a comandat un serial satiric pe tema scandalurilor de la Casa Regală britanică

Serialul animat „The Prince”, povestea familiei regale britanice spusă din perspectiva prinţului George, fiul de 6 ani al Prinţului William şi al lui Kate Middleton, va fi realizat de Gary Janetti, producător al „Family Guy” şi „Will & Grace”.

22 ian. 2020, 09:06
Meghan Markle, „mătuşa modernă”. HBO a comandat un serial satiric pe tema scandalurilor de la Casa Regală britanică

„The Prince” a fost comandat de HBO Max, va fi produs de 20th Century Fox Television şi este bazat pe contul de Instagram al lui Janetti. Contul lui Janetti este urmărit de 880.000 de utilizatori ai platformei şi cuprinde multe postări ca fiind ale prinţului George. Povestea serialului este spusă din perspectiva fiului în vârstă de 6 ani al prinţului William, acesta referindu-se la Meghan Markle, soţia prinţului Harry, ca la o „mătuşă modernă”.

Janetti, care a scris scenariul, îşi va împrumuta vocea prinţului George, actorii Orlando Bloom, prinţului Harry, Condola Rashad, lui Meghan Markle, Lucy Punch, lui Kate Middleton, Tom Hollander, prinţilor Philip şi Charles, Alan Cumming, majordomului lui George, Frances De La Tour, reginei Elizabeth II, iar Iwan Rheon, prinţului William. „Sunt încântat să lucrez pentru HBO Max şi să aduc un alt serial despre o familie care luptă fără milă pentru tron„, a spus Janetti.

Citeşte şi Meghan Markle şi prinţul Harry pe urmele cuplului Obama! Colaborare cu Netflix în valoare de 50 de milioane de dolari

Gary Janetti şi soţul lui, stilistul Brad Goreski, lucrează deja pentru HBO Max la un serial documentar de călătorii. Janetti este şi creator al serialului „Vicious”, cu Derek Jacobi şi Ian McKellen.

Anunţul vine după ce, în urmă cu două săptămâni, prinţul Harry şi soţia lui, Meghan Markle, au anunţat că renunţă la rolurile în familia regală pentru a duce o viaţă „mai independentă”. Palatul Buckingham a anunţat în weekend că cei doi şi-au pierdut titlurile regale şi că nu vor mai primi finanţare de la stat.

La finalul lunii octombrie 2019, WarnerMedia a anunţat că plaforma HBO Max va fi lansată în mai 2020, în Statele Unite, şi un an mai târziu, la nivel internaţional.