Meghan Markle nu este la prima căsătorie. Cine este fostul soţ al ducesei. Motivul pentru care cei doi au divorțaţ

Actuala ducesă de Sussex, Meghan Markle, a mai fost căsătorită cu producător de cinema şi televiziune Trevor Engelson. 

20 mai 2018, 10:26

Meghan Markle face parte de ieri, 19 mai 2018, din familia regală a Marii Britanii, după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry. Palatul Buckingham a anunțat că Prințul Harry a devenit Duce de Sussex, titlu nobiliar oferit de regina Elisabeta a II-a. De asemenea, după nunta regală, fosta actriță în vârstă de 36 de ani a primit titlul de Ducesă de Sussex.

Toată lumea știe că Meghan nu este la prima căsătorie. Ea a avut o relație cu Trevor Engelson, 41 de ani, un producător de cinema şi televiziune. Cei doi s-au cunoscut în 2004 şi au avut o relaţie de şase ani. S-au logodit în anul 2010 și au făcut nunta anul următor, în Jamaica.

Fericirea cuplului s-a destrămat însă după doar doi ani, aceștia semnând actele de divorț. Deși motivul oficial invocat de cei doi pentru separare a fost „diferenţe ireconciliabile”, gurile rele spun că ambiţia personală a lui Meghan a cântărit mai mult decât dragostea față de Trevor.

Meghan obținuse rolul lui Rachel Zane din serialul „Suits” şi a fost nevoită să se mute la Toronto, iar Trevor Engelson a rămas să lucreze la proiectele sale din Los Angeles.

Într-o carte scrisă de faimosul Andrew Morton, așa-zisul biograf al prințesei Diana, se arată că tocmai rolul principal avut de Meghan în serialul „Suits” a fost cel care a dus la ruptura dintre cei doi.

Însă la circa doi ani după ce și-au spus „da”, deja apăruseră probleme. Potrivit autorului cărții, Meghan a fost cea care a dorit ca mariajul să ia sfârșit. Separarea a fost complet din senin pentru Trevor, care ajunsese să se simtă precum un cui în talpa cuiva. Trecerea de la iubirea pe care i-o putra lui Meghan până la această stare aproape că nu a avut niciun fel de tranziție.

Ninaki Priddy, o fostă prietenă a actriței, care a susținut că Meghan poate să fie „foarte rece” cu oamenii, a confirmat cumva spusele scriitoruului despre sfârșitul mariajului celor doi. „Știu că se certau din când în când, însă nu era ceva serios. Singurul obstacol a fost distanța. Ea locuia în Toronto, iar Trevor în Los Angeles”, a spus Ninaki.

Indiferent de ce s-a întâmplat cu primul mariaj al lui Meghan Markle, nunta fostei actrițe cu prințul Harry a fost cel mai așteptat eveniment monden al anului 2018. Meghan a fost o miresă spectaculoasă, apariția ei fiind apreciată de milioane de oameni din toată lumea.

sursa: libertatea.ro