Megxit-ul, o afacere de miliarde pentru Harry şi Meghan. Suma uriaşă pe care o poate încasa fostul cuplu regal de la o bancă din SUA

Ultimele zile au fost foarte fructuoase pentru fosta preche regală Harry şi Meghan Markle. Pe lângă întâlnirile mondene pe care le-au avut în California, cu Jennifer Lopez sau David Beckham, cei doi au avut şi câteva de afaceri, care le-ar putea schimba radical viitorul.

12 feb. 2020, 08:37
Megxit-ul, o afacere de miliarde pentru Harry şi Meghan. Suma uriaşă pe care o poate încasa fostul cuplu regal de la o bancă din SUA

Presa britanică susţine că Harry şi Meghan s-au întâlnit cu reprezentanţi de ordin înalt ai Goldman Sachs, pentru înfiinţarea unui brand intitulat „Sussex Royal”, şi a cărui valoare este estimată de experţi că va ajunge la un miliard de lire sterline în mai puţin de un deceniu. Primele întrevederi între părţi ar fi avut deja încă din luna noiembrie, când cuplul se afla Vancouver împreună cu micuţul Archie şi deja se hotărâse să renunţe la toate atribuţiile şi înadatoririle regale.

Influentul agent Mark Borkowski susţine că înţelegerea va fi una dintre cele mai bănoase din istoria SUA. „Harry şi Meghan vor câștiga o avere, fie prin discursuri, fie prin activităţi de ambasadori pentru diferite cauze. Este o strângere de mână de un miliard de lire sterline„, spune acesta.

Citeşte şi Imagini nemaivăzute cu Meghan Markle, dezvăluite chiar de tatăl acesteia. Tot albumul familiei a fost făcut public VIDEO şi FOTO

Nu mai departe de săptămâna trecut Harry şi Meghan au avut prima lor apariţie publică după ce au părăsit Casa Regală britanică, fiind prezenţi la o conferinţă a băncii JP Morgan, în Florida. Cei doi au refuzat să dea detalii despre prezenţa lor la eveniment, unde s-au întâlnit cu mulţi dintre bogătaşii planetei, însă cert este că s-au întors la Vancouver cu un avion privat pus la dispoziţie de bancă. Presa engleză, citând experţi demni de încredere, a scris zilele trecută că Harry şi Meghan ar fi primit un milion de dolari din partea JP Morgan pentru prezenţa şi discursul ţinut în cadrul evenimentului.

De altfel, planurile pe termen lung ale celor doi nu includ numai Canada, ci și SUA. Aceştia au început să-și caute o locuință la Los Angeles, unde vor să-și petreacă vara și unde să fie mai aproape de mama lui Meghan, Doria Ragland. Ofertele generoase nu au întârziat să apară nici de această dată: Michael Hess, soțul uneia dintre cele mai bune bune prietene ale lui Meghan, designerul Misha Nonoo, le-a oferit ducilor o locuință într-un complex de lux destinat milionarilor – Malibu Colony, supranumit și Plaja Milionarilor.

Prima vizită a cuplului Meghan – Harry în Marea Britanie după Megxit va fi pe 9 martie, când Regina Elizabeta a II-a i-a convocat pe toți membrii familiei regale la evenimentul Commonwealth, ce se va derula Catedrala Westminster, la care vor mai lua parte politicieni și reprezentanți ai celor 53 de națiuni din Comunitatea Națiunilor – cele care au făcut parte inițial din Imperiul Britanic.