Melania Trump îşi dezvăluie secretele în primul interviu după instalarea la Casa Albă VIDEO

Prima Doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, s-a declarat a fi "absolut încântată" de instalarea ei la Casa Albă, în primul său interviu după ce soţul ei a fost ales preşedinte al SUA, acordat postului de televiziune Fox News.

29 iun. 2017, 12:56
Melania Trump îşi dezvăluie secretele în primul interviu după instalarea la Casa Albă VIDEO

Melania Trump s-a hotărât să se mute împreună cu fiul ei, Baron, la Casa Albă, părăsind ultraluxoasa reşedinţă din Trump Tower, din New York, situată la etajul 58 şi decorată în stil Rococo.

În data de 11 iunie, şi-a făcut valizele, şi-a luat câteva obiecte din această reşedinţă şi, după 5 luni de la învestitura soţului ei s-a mutat la Casa Albă, pentru a fi alături de Donald şi a pune astfel capăt unor zvonuri ce au circulat mult timp în presa americană, referitoare la o posibilă răcire a relaţiilor matrimoniale ale cuplului prezidenţial. În data de 23 iunie, Melania organiza deja un picnic pentru membrii Congresului.

„Ne place foarte mult aici”, a declarat Melania, ţinând să precizeze că New York-ul nu îi lipseşte „prea mult”. „Sunt foarte ocupată şi s-au făcut, cu adevărat, lucruri geniale aici. Este cu adevărat un loc special… Un parc şi multe alte lucruri interesante!…

Când a fost întrebată despre fiul ei, Barron, cum se decurcă la şcoală, Prima Doamnă a SUA a răspuns: „O adoră. S-a acomodat foarte bine. Este foarte bine aici!”

Potrivit revistei americane WWD, în februarie, prima Doamnă s-a implicat în redecorarea apartamentelor private din interiorul Casei Albe şi i-a cerut ajutorul designerului de interioare, Tham Kannalikham.

Melania Trump nu este însă singura care se bucură de această mutare. Măsurile de securitate pentru Prima Doamnă a SUA care a preferat să locuiască în continuare la New York, după învestirea soţului ei, deveniseră o povară pentru metropola care primea o „notă de plată” de 500.000 dolari pe zi pentru securitatea Teump Tower.