Melinda Gates, vacanţă de lux după anunţul divorţului de fondatorul Microsoft. Doar cazarea o costă 100.000 de dolari pe zi

Melinda Gates, fosta soţie a lui Bil Gates, s-a retras pe o insula din Caraibe, alături de copii, unde a închiriat o locuinţă de lux.

09 mai 2021, 21:43
Melinda Gates, vacanţă de lux după anunţul divorţului de fondatorul Microsoft. Doar cazarea o costă 100.000 de dolari pe zi

Insula privată pe care s-a refugiat fosta soţie a fondatorului Microsoft se numeşte Calivigny şi aparţine Grenadei, iar Melinda Gates ar fi ales să se izoleze în acest paradis tropical pentru a scăpa de presiunea mass-media pe care a simţit-o după anunţul divorţului de Bill Gates.

Cu o întindere de 80 de hectare, insula găzduieşte doar 5 reşedinţe, unde se pot caza aproximativ 40 de turişti şi se recomandă ca „Paradis absolut pentru super – bogaţi”.

Locaţia în care s-a cazat Melinda are vedere la ocean, mobilier de lux, băi de marmură, piscină, jacuzzi, jet ski şi catamaran sau canoe la dispoziţie pentru explorarea insulei.

Bill şi Melinda Gates au anunţat pe 3 mai că vor divorţa, după 27 de ani de căsnicie. Separarea cuplului de filantropi-miliardari este văzută ca una dintre cele mai scumpe din lume, după divorţul de acum câţiva ani dintre Jeff Bezos, fondatorul Amazon, şi fosta sa soţie, MacKenzie Scott. Cei doi vor continua să colaboreze în cadrul Fundaţiei Bill şi Melinda Gates, scrie Adevarul.

Bill Gates şi Melinda aveau o relaţie deschisă

Walter Isaacson, autorul articolului intitulat „În căutarea adevăratului Bill Gates”, a pătruns în viața sa personală a miliardarului, inclusiv în cea amoroasă. Potrivit textului, înainte de căsătoria cu Melinda, în 1994, Bill s-a întâlnit o bună bucată de vreme, în anii ’80, cu antreprenorul de software și capital de risc Ann Winblad. Cei doi s-au despărțit în 1987, dar au rămas apropiaţi.

Totuşi, înainte ca Bill și Melinda Gates să se căsătorească, miliardarul a sunat-o pe Winblad pentru a-i cere aprobarea, după cum însuşi miliardarul i-a mărturisit lui Isaacson. „I-am spus că va fi o partidă bună pentru el, deoarece Melinda este foarte inteligentă”, a spus şi Ann Winblad.

De remarcat că în 1997, la trei ani de la căsătoria lui Bill cu Melinda, cuplul avea un aranjament ca Bill să poată petrece un weekend prelungit cu Winblad în fiecare an, la cabana ei de pe plajă, în Carolina de Nord.

Citeşte şi: Elon Musk suferă de sindromul Asperger. Miliardarul şi mama sa au făcut show la „Saturday Night Live” VIDEO

 

 


loading...
Partenerii noștri