Melis, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum. Iubitul ei se luptă să supraviețuiască

Momente cumplite pentru familia Melisei, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova. Fata va fi condusă pe ultimul drum. Marele absent de la înmormântare a fost Emanuel, prietenul fetei care a fost și el înjunghiat. Cu răni foarte grave, Emanuel luptă să trăiască, medicii vorbesc chiar de un miracol în caz lui.

01 iul. 2023, 11:56
Melis, adolescenta de 14 ani ucisă cu sălbăticie în Grădina Botanică din Craiova, condusă pe ultimul drum. Iubitul ei se luptă să supraviețuiască

Melis, fata ucisă în Grădina Botanică din Craiova, a fost înmormântată sâmbătă. În ziua în care și-a condus fata pe ultimul drum, mama Melisei a scris un mesaj emoționant: „Sa ne unim forțele într-un adio plin de iubire și recunoștință”. Nu merita să aibă un sfârșit așa tragic, spun și colegii, și cer dreptate pentru Meliss. Mai multe persoane au adus la cimitir și un baner uriaș pe care era scris: Drum bun, Melis, Craiova te plânge!”.

Cu ultima suflare, fata a încercat să se salveze și să-l ajute pe proietenul ei după ce au fost înjunghiați de un adolescent de 17 ani în parc. Fata a fost cea care a sunat prima dată la 112 după ce au fost  atacați. Cu ultimele puteri, fata a cerut ajutor și a povestit că prietenul său a fost înjunghiat după un scandal cu un adolescent de la liceul militar, fiu al unui poliţist. „Are faţa acoperită”, le a spus Melis polițiștilor, chiar înainte să își dea ultima suflare.

Al doilea apel a venit la două minute distanţă şi a fost făcut de unul dintre trecători.

Citește și: Reacție de nota 10 a tinerilor din Craiova: au făcut coadă la Centrul de Transfuzii. Ei donează sânge pentru Emi, băiatul înjunghiat la Grădina Botanică

 

Emanuel, tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova, s-a trezit din comă. Cere să o vadă pe Melis, despre care nu știe că a murit

O simplă plimbare în Grădina Botanică din Craiova avea să se trsansforme într-un adevărat coșmar pentru Emanuel, în vârstă de 20 de ani, și prietena lui, Melis, de 14 ani. Cei doi s-au întâlnit cu Alexandru-Mario, un adolescent în vârstă de 17 ani, cel care avea să le umbrească tinerețea.

Citește și: Mesaj sfâșietor al mamei fetei ucise în Grădina Botanică: „Melis, eroul nostru, ai fost o lumină blândă în viețile noastre, un înger care ne-a adus bucurie”

Minorul s-ar fi uitat insistent la fată, lucru care l-a deranjat pe Emanuel, iar între cei doi ar fi pornit un conflict uriaș. În acel moment, Alexandru a scos din rucsac un cuțit de vânătoare și i-a atacat cu cruzime pe cei doi. Din păcate, Melis a pierit în urma atacului sângeros, iar Emanuel a ajuns la spital în stare critică.

Băiatul se luptă pe patul de spital să trăiască. El s-a trezit din comă și chiar a întrebat de Meliss, dar nu știe că fata a murit în urma atacului.

Între timp apar noi detalii în cazul crimei care a șocat o țară întreagă. Prietenii Melisei susțin că fata a fost amenințată în repetate rânduri de criminal, cu care ar fi avut o relație.

”A fost gelos. A urmărit-o, că el nu știa unde stă Meliss în grădina botanică. A urmărit-o, a văzut unde stă. A amenințat-o după despărțire cu moartea. Ea mi-a spus cu o lună sau două în urmă”, a povestit un prieten.