Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook unui deputat PSD

Situaţie jenantă într-o comună buzoiană. Viceprimarul USR a fost exclus cu totul din partid pentru că a dat un simplu "like" pe Facebook unei postări a deputatului Partidului Social Democrat, Romeo Lungu.

20 ian. 2021, 23:19
Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook unui deputat PSD

Membru USR exclus din partid. În plus, viceprimarului i s-a reproşat şi că l-a felicitat pe preşedintele CJ Buzău, tot de la PSD, când acesta a obţinut o funcţie la nivel european.

Membru USR exclus din partid după ce i-a dat like pe Facebook unui deputat PSD. Ce s-a întâmplat de fapt

Viceprimarul în funcţie al comunei buzoiene Scoarţa a căzut la mijloc în urma unor jocuri politice specifice nouă, românilor. Acesta a fost exclus din USR, partid care l-a propulsat în funcţia de viceprimar la Scorţoasa, în urma mai multor abateri, printre care şi faptul că i-a dat „like” pe facebook secretarului executiv al organizaţiei judeţene a PSD, deputatul Romeo Lungu.

Aceluiaşi viceprimar i s-a reproşat şi faptul că a participat la hramul bisericii din comună alături de primarul PMP din Scorţoasa, dar şi faptul că l-a felicitat pe preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, social democratul Petre Emanoil Neagu, pentru că a fost ales membru titular în cadrul Biroului Politic al Adunării Regiunii Europene şi în Comitetul European al Regiunilor, scrie opiniabuzau.ro.

Care ar fi fost adevărata miză la primăria din Scoarţa. Sunt implicaţi oameni din PMP, USR şi PSD

Potrivit unor surse din USR, se are că filiala Scorţoasa trebuia să susţină alegerea unui viceprimar de la PMP, în schimb cu angajarea unui paznic anume în Primărie.

Se duce o adevărată luptă pentru fotoliul de viceprimar între PSD şi PMP, iar USR pare pretextul ca celelalte două partide să se tot atace unul pe celălalt. Excluderea din partid a viceprimarului USR Sebastian Negoşanu şi înlocuirea sa tot cu un viceprimari USR nu schimbă raportul de forţe din primăria Scorţoasa, noteaza presa locală din Buzău.

Citeşte şi: Consilierii USR şiPLUS cer un audit extern la Primăria Bucureşti şi companiile din subordine, pentru perioada 2017-2020. Anunţul făcut de reprezentanţii alianţei USR şi PLUS
 


loading...