Meme Stoica anunţă plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Pe ăştia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Mihai Stoica susține că Dan Petrescu va pleca de la CFR, la finalul acestui an, după calificarea ardelenilor în 16-imile Europa League. Oficialul de la FCSB a postat pe Facebook un mesaj prin care laudă munca fostului său colaborator, dar prin care îi urează succes la noua echipă.

13 dec. 2019, 10:45
Meme Stoica anunţă plecarea lui Dan Petrescu de la CFR Cluj: „Pe ăştia să-i salvezi, nu ca pe chinezi”

Felicitări, Dan Petrescu, pentru a doua calificare în primăvara europeană din carieră. E o performanță excepțională. Știu cum te simți, și eu am trăit sentimentul ăsta alături de tine, de Zenga, de Protasov, de Oli, de Reghe, de Dică. Felicitări încă o dată și baftă la noua echipă. Pe ăștia să-i salvezi / Nu ca pe chinezi„, e mesajul postat de Stoica, pe Facebook.

La conferința de presă susținută după meciul cu Celtic, Dan Petrescu a recunoscut că, în ultima perioadă, a primit mai multe oferte, unele din ligile inferioare din Italia sau Anglia, altele de la echipe aflate pe ultimul loc în întrecerile tari. „Ofertele care au venit au fost ori de la echipe de Divizia B din Italia și Anglia, ori de la echipe de pe ultimele locuri, în timpul campionatului. Mi s-a părut foarte greu pentru mine să iau o echipă din Anglia sau din Italia, care e pe ultimul loc. Dacă aș începe de la început cu o echipă sigur m-ar interesa, dar deocamdată nu am avut norocul să primesc această ofertă„, a spus Dan Petrescu. Echipa de pe ultimul loc la care se referă antrenorul lui CFR Cluj este Watford.


loading...