Meme Stoica, transformat după gratii. Un prieten face declaraţii uluitoare despre fostul manager de la Steaua

Viaţa după gratii şi-a pus amprenta asupra lui Meme Stoica. Recent el şi-a şocat prietenii când a venit acasă într-o scurtă permisie. Meme vorbește foarte urât și pare un alt om când deschide gura, susțin apropiații.

26 sept. 2015, 08:27
Meme Stoica, transformat după gratii. Un prieten face declaraţii uluitoare despre fostul manager de la Steaua

Perioada petrecută după gratii şi-a pus amprenta asupra fostului manager de la Steaua. În zilele de permisie, Meme Stoica şi-a şocat vechii colaboratori, care au realizat că limbajul său a suferit mari modificări.

„Vorbeşte în argouri, pare un alt om când deschide gura, semn că a avut profesori buni după gratii. Din punct de vedere fizic nu s-a schimbat, poate e un pic mai cărunt”, a explicat unul din prieteni, potrivit cancan.ro.

După gratii, Meme este monitor sportiv pentru alţi deţinuţi, asemeni colegului său Gică Popescu. Dacă „Baciul” este extrem de respectat de colegii de detenție, Mihai Stoica nu se bucura de acelaşi tratament. Elevii săi nu prea sunt interesați de sfaturile omului de fotbal.

Deşi speră că va scăpa din penitenciar la finalul acestui an, presa spune că Mihai Stoica va fi acceptat în Comisia de Eliberări tocmai la începutul lui 2016. Totuşi, fostul său şef de la Steaua, Gigi Becali, i-a dat o veste îmbucurătoare: după eliberare, este aşteptat să-şi reia funcţia în cadrul clubului sportiv.

Vezi şi: DOSAR TRANSFERURI: Gică Popescu şi MM Stoica ar putea ieşi din închisoare