Mercato politic: Primarul orașului Breaza, Bogdan Novac (USR), nu a trecut la PNL, iar Sorin Popa, edilul din Comarnic, dezminte că ar fi plecat din PSD în tabăra liberală

Se fac multe mişcări pe scena politică înainte de alegerile locale, iar multe partide se grăbesc să se laude cu achiziţiile înainte să aibă "semnătura" pe contract.

15 mart. 2024, 11:21
Mercato politic: Primarul orașului Breaza, Bogdan Novac (USR), nu a trecut la PNL, iar Sorin Popa, edilul din Comarnic, dezminte că ar fi plecat din PSD în tabăra liberală

Bogdan Novac, primarul orașului Breaza (USR) a demisionat, în urmă cu două zile, din toate funcțiile deținute în partid, inclusiv din cea de președinte al organizației Prahova, după decizia luată de către liderii Dreptei Unite de a-l desemna candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova pe deputatul George Ionescu, șeful organizației prahovene a Forța Dreptei. Deocamdată, Novac nu s-a hotărât din partea cărui partid va candida la alegerile locale din acest an, însă, potrivit surselor noastre, vestea că ar fi trecut la PNL este eronată!

Acord în coaliție. PSD și PNL merg pe liste comune la sectoare. Cine va fi candidatul comun pentru Primăria Capitalei

Pe de altă parte, deși în spațiul public a apărut informația potrivit căreia primarul orașului Comarnic, Sorin Popa, ar fi plecat din PSD la PNL, acesta a dezmințit pentru www.phonline.ro acest zvon care are menirea de a dezinforma opinia publică și, în special, pe locuitorii din Comarnic.

După primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, alți doi primari de baza ai PNL se vor alătura PSD pt alegerile locale. În aceste zile, sunt așteptate alte 10 mutări din PNL către PSD. Situaţia este similară în majoritatea judeţelor.