Mercur iese din retrograd in Capricorn. 18 ianuarie 2023. E timpul sa actionezi!

La cateva zile distanta de la iesirea lui Marte din retrograd, Mercur isi va incepe si el miscarea directa prin Capricorn.

16 ian. 2023, 22:01
Mercur iese din retrograd in Capricorn. 18 ianuarie 2023. E timpul sa actionezi!

Mercur iese din retrograd in Capricorn 2023. Lume lume, avem vesti bune! Daca Marte direct ne-a adus inapoi pofta de viata, Mercur direct ne va aduce inapoi claritatea si concentrarea atat de necesara pentru a ne indeplini planurile. Lucrurile merg, in sfarsit, inainte!

HOROSCOP CHINEZESC 2023: Care este cea mai norocoasă zodie în Anul Iepurelui. Previziuni astrologice

Mercur in Capricorn – Rezolutii clare, eficiente, realiste si pragmatice
Cu Mercur in Capricorn suntem mai putin galagiosi si laudarosi. Ne vom concentra mai mult pe detaliile care fac ca lucrurile sa se intample in loc de imaginea mare, de ansamblu, ce poate fi uneori si nerealista. Zodiile de pamant – Taur, Fecioara si Capricorn – se vor bucura cel mai mult de vibratiile lui Mercur, in timp ce zodiile Berbec, Rac si Balanta vor avea o dificultate mai mare cu aceasta schimbare de ritm.

Mercur in Capricorn ne ajuta sa luam viata mai in serios. Sa ne oprim din a visa cu ochii deschisi despre ce vrem. Si chiar sa facem ceva in acest sens. Intrucat Mercur conduce comunicarea, noul tranzit este cel mai bun pentru a formula un plan, a-l vorbi cu altii sau a-l pune pe scris, ca sa avem un sezon Capricorn cat mai productiv posibil!

HOROSCOP Neti Sandu 2023: Zodia care dă lovitura pe toate planurile, perfuzie de bunăstare anul viitor

Capricornul nu are prea multa imaginatie sau emotie.
El este un semn de pamant materialist, deci Mercur in Capricorn ne va pune intr-o stare mentala mult mai pragmatica si logica. A vorbi despre ce simtim sau a vorbi cu cineva doar de dragul vorbitului nu se prea poate intampla in acest tranzit – cea mai mare preocupare mentala este cea de a obtine rezultatele gandite.

Sa avem grija sa alocam si timp pentru relaxare si distractie – cu atatea planete importante in Capricorn riscam sa uitam de acest aspect vital al vietii! Energia Capricornului ne poate face sa fim mai duri cu noi insine, sa punem presiune pe noi daca nu facem constant ceva in directia tintita. Asadar, daca te simti tensionat cat timp Mercur este in Capricorn, reaminteste-ti ca este in regula sa faci pauze si ca nu trebuie sa muncesti mereu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.