Mercur in Taur 2022. Ce zodii vor avea noroc chior până la Paşte

Mercur in Taur 2022. Se anunta un progres la locul de munca, cresterea increderii de sine, dar si a celorlalti oameni in tine.

10 apr. 2022, 09:33
Mercur in Taur 2022. Ce zodii vor avea noroc chior până la Paşte

Mercur in Taur 2022. Dupa o traversare rapida a zodiei Berbec, Mercur va pasi in zodia Taur. E ca si cum ai schimba un Ferrari cu Bentley. Da, te va duce in continuare la destinatie. Insa nu vei mai avea adrenalina vitezei. De-acum te va bucura de confortul canepelei din piele.

Iata cum sunt influentate zodiile de tranzitul lui Mercur in Taur 2022.

Berbec
Tranzitul lui Mercur este benefic zodiei Berbec. Statutul social si influenta in lume se imbunatatesc. Venitul creste, dar numai daca ai avut grija sa fi plantat ceva seminte in trecut. Daca ai lucrat intens la vreun proiect, abia acum se vor simti rezultatele. Pentru a nu atrage invidia cuiva, incearca sa nu dezvalui prea multe despre planurile tale decat persoanelor in care ai incredere oarba.

Horoscop rune 11-18 aprilie 2022. Mihai Voropchievici a citit în pietrele magice: cine primeşte cadouri, cine îmbrăţişări
Taur
Mercur in Taur este excelent pentru zodia ta. Se anunta un progres la locul de munca, cresterea increderii de sine, dar si a celorlalti oameni in tine. Va trebui, totusi, sa acorzi mai multa atentie sanatatii tale. Daca esti student, sunt sanse mari sa obtii o bursa in strainatate. De asemenea,  pentru unele cupluri se anunta o cerere in casatorie.

Horoscop Paşte 2022. Trei zodii care vor avea o minivacanţă de coșmar. Nimic nu va merge conform planurilor
Mercur in Taur 2022. Gemeni
Mercur este patronul zodiei Gemeni, asa ca indiferent de zodia in care se afla aceasta planeta, Gemenii au doar de castigat. Poti obtine sprijinul sefului in aceasta perioada, poti obtine un profit dintr-o investitie. Banii dati vor fi recuperati si chiar cu un castig pe deasupra. Este o perioada excelenta pentru studenti. Poti primi un sprijin din partea membrilor mai mari ai familiei, poate a fratelui cel mare.

Rac
Tranzitul lui Mercur in Taur va avea efecte benefice asupra nativilor Rac. Se anunt o promovare in cariera sau poate schimbarea locului de munca. Desi responsabilitatile iti vor creste, eforturile vor merita din toate punctele de vedere.  Se anunta achitizitia unei masini sau a unei case. Atentie la starea de sanatate a cuiva din familie!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.