Mercur intră în Berbec, cel mai periculos tranzit al primăverii. „Gândeşte-te şi taci!”, astrologii ne spun să ne ferim de „ispititorul de demoni”

În această duminică, 27 martie, excentricul Mercur trece de la semnul calm al Peștilor la înflăcăratul Berbec. Astrologii ne îndeamnă să fim reținuţi și atenţi în următoarea perioadă. În plus, este timpul pentru schimbări serioase.

27 mart. 2022, 15:33
Mercur intră în Berbec, cel mai periculos tranzit al primăverii. „Gândeşte-te şi taci!”, astrologii ne spun să ne ferim de „ispititorul de demoni”

Astrologii au fost de mult convinși că orice „dansuri cosmice” se reflectă în sănătatea fizică și psihică a oamenilor. Din păcate, încă o perioadă dificilă este aproape de noi. Din această duminică, 27 martie, excentricul Mercur trece de la semnul calm al Peștilor la înflăcăratul Berbec. La ce să te aștepți și la ce să speri? Anastasia Şirokova, un taronumerolog practicant, profesor la Institutul Astrologic Eurasiatic, ne spune la ce să fim atenţi şi de ce să ne ferim.

Vorbește mai puțin, lucrează mai mult

Experţii în domeniul ezoterismului au remarcat că perioada de tranzit a planetei Mercur în semnul Berbecului este întotdeauna periculoasă. De data aceasta, oamenii ar trebui să se așteapte conflicte grave pe motive domestice și ostilitate personală. Un rol important îl va avea ceea ce gândesc și spun adversarii, cum se comportă într-o situație dificilă și dacă oferă pace.

Citeşte şi Astrologul Nicoleta Ghiriș, previziuni sumbre despre război: „Tot anul este sortit acestor conflicte!”

Viteazul nostru Mercur, plin de o energie tânără, face imediat o cuadratura conflictuală cu Lilith – Luna Neagră, care este desemnată condiționat în harta astrologică drept „ispititor de demoni”. În plus, după câteva zile, Mercur la stellium (apare atunci când un grup de trei sau mai multe planete sunt sub un semn zodiacal). Aceasta înseamnă un conflict uriaș, de dimensiuni pur și simplu fantastice”, a subliniat Şirokova.

Expertul i-a îndemnat oamenii să fie cât mai reținuți în ceea ce privește emoțiile. Într-o perioadă periculoasă, există riscul de a distruge orice relație, chiar și cea mai puternică. Lui Mercur în Berbec îi place să facă exact contrariul lucrurilor obişnuite – este important să ne amintim asta zi și noapte.

„Situația se va atenua mai devreme sau mai târziu, dar cuvintele care au fost rostite nu mai pot fi luate înapoi. Acum mulți oameni riscă să-şi ruineze relațiile. Gândește-te dacă dintr-o pornire de moment merită să rişti să pierzi încrederea și a afecțiunea rudelor şi a celor dragi”, a conchis expertul astrolog.

Citeşte şi Horoscop. 4 zodii se vor îmbogăţi în zilele următoare, primăvara răsare soarele pe strada lor