Mercur retrograd afectează viaţa amoroasă a zodiilor. Fluturi în stomac la birou pentru Fecioare

O săptămână plină cu de toate. Cum se traduce asta în viaţa noastră amoroasă? Află în cele ce urmează pentru zodia, dar şi pentru ascendentul tău.

27 sept. 2021, 23:43
Mercur retrograd afectează viaţa amoroasă a zodiilor. Fluturi în stomac la birou pentru Fecioare

Mercur Retrograd

aduce noroc în dragoste pentru patru zodii. Cu toate acestea, dacă această perioadă este mai dificila decât de obicei, aceasta nu este o veste proastă pentru toată lumea. Unele semne ale zodiacului, ar putea chiar să fie norocoase în dragoste și să întâlnească pe cineva deosebit în timpul Mercur retrograd.

BERBEC

Deci, iată veștile proaste: Mercur Retrograd stârnește tot felul de drame în zona de relații a graficului tău. Ferește-te de foștii care acționează din umbră și asigură-te că lucrezi din greu pentru a evita greșelile de comunicare cu partenerul tău. Vești mai bune: Saturn vă oferă hotărâre de a rezolva orice problemă, claritate a minții pentru a comunica eficient și maturitate pentru a găsi soluțiile corecte. De asemenea, aspectul sexy, aburitor și erotic de joi este perfect pentru a te distra minunat în pat.

Horoscopul toamnei 2021, cu Mihai Voropchievici. Runele arată cine culege vânt, cine are parte de iubire din belşug
TAUR

Chestiunile legate de muncă te bat la cap tot sfârșitul de săptămână, dar miercuri găsești o mulțime de timp în plus pentru a sta cu partenerul tău. Este și momentul perfect pentru o cină romantică, pentru că influența visătoare a lui Neptun te face mai emoțional (într-un mod drăguț!) Și deschis la conectarea la un nivel profund. Aspectele de joi aduc puţină acțiune, așa că, dacă sunteți în căutarea unei legături aventuroase sau doriți să vă condimentați viața în dormitor, aveţi ocazia.

GEMENI

Iminentul Mercur Retrograd este un steag roșu imens care te avertizează că foste iubiri vor reveni în acest weekend în viaţa ta. Fiți pregătit să purtați discuții dure sau să aveţi parte de interacțiuni incomode. Sfârșitul săptămânii, însă, este mult mai plăcut. Stelele te îndeamnă să încerci ceva (sau pe cineva) nou în pat, așa că, fie că încerci o lenjerie nouă cu partenerul tău actual sau ai parte de o seară fierbinte cu cineva cu care te-ai cunoscut recent, poți paria că vei avea o seară de neuitat. Nu uitați de protecţie!

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie

RAC

Weekendul acesta nu este cel mai sexy, dar există o tonă de ocazii erotice și intime care îți luminează graficul chiar acum. Este aproape garantat că veţi avea sentimente profunde pentru o persoană specială şi este un moment spectaculos pentru a experimenta în pat și a vă conecta la un nivel foarte profund. Dacă sunteți singur și sunteți gata să vă distraţi, puteţi să deschideți aplicațiile de întâlniri la sfârșitul săptămânii – există o mulțime de persoane sexy care se aliniază literalmente în faţa ta!

LEU

Este o perioadă serioasă din punct de vedere amoros. Dacă sunteți în căutarea dragostei (sau doar o aventură), Marte în Balanță vă oferă încrederea și entuziasmul necesar pentru a întâlni noi persoane interesante. Indiferent dacă mergeți la bar sau pur și simplu glisați prin aplicațiile matrimoniale, încercaţi-vă norocul! Doar verificați-vă mesajele înainte să flirtaţi cu cineva prin text. Mercur Retrograd vă poate face să vă amestecați cuvintele!

Mercur retrograd FECIOARA

Persoana aceea drăguţă de la birou te tot priveşte și îi place ceea ce vede! În această săptămână aveți o dispoziție romantică deosebită și, dacă nu aveți deja o pasiune pentru cineva dintre colegi, s-ar putea să începeți să prindeți sentimente pentru cineva de la serviciu. Totuși, este un lucru bun că ai parte de fluturi în stomac la birou pentru că se pare că vei fi ‘la program’ toată săptămâna!

BALANȚĂ

Ești pregătit 110% pentru dragoste săptămâna aceasta, Balanță! Puterea ta sexuală? Până la cer. Personalitatea ta? Mai carismatic ca niciodată! Replicile de agăţat preferate? Din nefericire, nu merg atât de bine ca în alte dăţi. Puteți da vina pe Mercur Retrograd pentru asta. Nu vă stresați, totuși! Folosiți farmecul dvs. clasic pentru a întoarce orice comunicare greșită ca o glumă sau faceți-o pe cealaltă persoană să râdă când le ignoraţi neintenționat pentru a 8-a oară în această săptămână. A, și încă un lucru – Mercur Retrograd aduce foștii înapoi, așa că ține ochii deschiși!

SCORPION

Sezonul Balanței tinde să te aducă într-o stare destul de bună, iar aspectele din această săptămână te ajută să-ți îmbunătăţeşti şi mai mult starea de spirit. Venus în semnul tău plus Luna în Taur din acest weekend este uimitor pentru a te conecta cu ceilalți – indiferent dacă e vorba de partenerul tău sau de o nouă cucerire – și pentru a avea parte de mai multă senzualitate în pat. În afara dormitorului, miercuri există o mulțime de potențial romantic. Programați o primă întâlnire sau o ieșire cu persoana iubită și nu veți regreta!

SĂGETĂTOR

Această săptămână viitoare este în regulă. Nu lucrezi prea mult și te vezi cu prieteni, dar nu acționezi prea mult în viața ta amoroasă. Lucrurile se încălzesc puțin la jumătatea săptămânii. Dar să ştii că s-ar putea ca un prieten de-al tău să încerce să devină un ‘prieten cu beneficii’. Dacă şi tu vrei asta, poţi să încerci! Dar asigură-te că le spui exact ce vrei de la întâlnire. Dacă te simți doar înfierbântat și vrei doar o noapte şi atât, minunat. Dar dacă simți că vrei ceva mai mult, anunță-i în prealabil, astfel încât să poți evita dramele inutile.

CAPRICORN

Luna în Taur din acest weekend te face să te simți mai norocos în viața ta amoroasă, iar impulsul stării tale de spirit te ajută să pari și mai fermecător și mai atractiv. Practic, este un moment uimitor pentru relații sexuale foarte bune. Se pare că ați început să vă îndrăgostiţi puternic de cineva și în această săptămână. Deschiderea este dificilă pentru dvs., dar dacă sunteți singur, miercuri este o zi minunată pentru a vă încerca norocul. Amintiți-vă doar că este Mercur Retrograd, așa că încercați să luați lucrurile încet!

VĂRSĂTOR

Aveți așteptări foarte mari pentru persoanele cu care vă implicați romantic / sexual. Și nu este nimic în neregulă cu asta! Dar săptămâna aceasta vă împinge să stabiliți standarde mai realiste. Încercați să luați în considerare potențialii pretendenți care nu sunt interesați de toate lucrurile care vă interesează sau care nu sunt într-adevăr „genul” dvs. obișnuit. De fapt, ai putea experimenta o tonă de noutate și entuziasm în viața ta amoroasă chiar acum, dacă ai doar o minte deschisă.

PEȘTI

Dacă ați prins sentimente pentru cineva sau ați simțit că sunteți gata să vă duceţi relația actuală la următorul nivel, weekendul acesta este momentul perfect pentru a-i spune persoanei dvs. speciale cum vă simțiți – începeți discuţia înainte de luni, când începe oficial Mercur Retrograd. Concentrați-vă pe relațiile voastre profunde, intime cât de mult puteți în această săptămână. Sezonul Balanței este perfect pentru întărirea acestor legături importante și pentru a adăuga o tonă de structură și siguranță vieții tale amoroase. Chestia este că acest retrograd este celebru pentru readucerea foştilor în viața noastră. Nu vă fie teamă să îi blocaţi din lista de prieteni!

sursa: cosmopolitan.com, via astrosens.ro


loading...