Mercur RETROGRAD. Avertismentul astrologului: „Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă”

Iată că finalul lui 2022 are o surpriză nu tocmai plăcută! Pe 29 decembrie, Mercur își va începe retrogradarea în semnul Capricornului, care va dura până pe 18 ianuarie. Dar atenție că efectele pot dura până pe 11 februarie!

30 dec. 2022, 06:37
Mercur RETROGRAD. Avertismentul astrologului: „Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă”

Mercur retrograd în Capricorn vrea să te învețe că dacă visezi cu ochii deschiși, acel ideal nu are cum să se întâmple. O să-ți amâne planuri sau obiective ca să-ți dai seama că pur și simplu nu merge, mai ales că este și Marte retrograd în Gemeni până pe 12 ianuarie.

Nu este momentul să forțezi nimic în această perioadă, fiindcă nu vei obține rezultatele dorite. Ia în calcul și partea profesională. Privind din altă perspectivă acest Mercur retrograd, el își dorește să fim mai asumați pe acest plan și să nu mai visam cu ochii deschiși. Vorbește și despre decizii la nivel înalt, în ceea ce privește liderii cei mai importanți.

Zodiile cu ghinion în 2023. Mihai Voropchevici: „Karmic, primesc ce le oferă Divinitatea”
Iată cum ne va influența pe fiecare dintre noi!

Berbec/Ascendent în Berbec

Mercur va retrograda în casa a 10-a. Vor fi multiple ajustări în ceea ce privește planurile din zona profesională. Se reiau anumite discuții cu șefii sau cu persoanele cu autoritate din viața ta. Comunicarea va avea de suferit, fie ea online sau offline. Unele decizii mai vechi vor trebui regândite. Nu este cea mai bună perioadă pentru o schimbare de statut, ci mai degrabă pentru negocieri în acest sens.

Horoscop karmic 2023. Ai grijă de Karma ta în 2023, se anunţă schimbări mari şi provocări mirobolante!
Taur/Ascendent în Taur

Mercur va retrograda în casa a 9-a. Începe o perioadă bună să îți mai dai încă o șansă în ceea ce privește educația. Să reiei examenele pe care nu le-ai trecut, să te înscrii la un curs, să reiei un curs. Nu tot ce zboară se mănâncă! Discuțiile cu oamenii mai deștepți sau mai înțelepți nu trebuie luate ca atare. De asemenea, astrele îți recomandă să fii mai atent la călătoriile făcute. Mai ales în momentul achiziției biletelor sau în timpul acestora.

Gemeni/Ascendent în Gemeni

Mercur, guvernatorul tău, va retrograda în casa a opta. Și cum și Marte este în continuare retrograd în semnul tău, cu siguranță te vei distra! Și la propriu, și la figurat! Va trebui să înveți din nou diferența între conștient și inconștient. Îți vor prii discuțiile profunde despre unele subiecte mai greu de digerat: frica de moarte, neputința, lipsa controlului. În plus, vei relua și unele negocieri. Mai ales dacă este vorba de fonduri comune.

Citește continuarea pe ASTROSENS.