Mercur retrograd de primavara 2022. Zodiile in alerta!

Cand Mercur este retrograd in Gemeni, este o poveste clasica cu fosti care apar, certuri la locul de munca, dezacorduri verbale.

04 mai 2022, 23:36
Mercur retrograd de primavara 2022. Zodiile in alerta!

Mercur retrograd. Este momentul in care neintelegerile si blocajele de comunicare ies in evidenta, deoarece Mercur este din nou aproape retrograd. Spectacolul teatral celest incepe in perioada 10 Mai pana in 3 Iunie, eliminandu-ti rutinele si provocand confuzie majora. Desi s-ar putea sa asociezi miscarea retrograda obisnuita cu probleme de tehnologie sau peripetii de calatorie, este, de asemenea, un moment bun pentru a incetini si pentru a acorda o atentie sporita modului in care comunici.

Horoscop special: În mai 2022, 3 zodii vor experimenta succes, fericire şi noroc
Deci, daca doresti sa depasesti rasturnarile cosmice, vei dori sa stii cum Mercur retrograd din primavara 2022 iti va afecta zodia.
In astrologie, Mercur guverneaza procesele de gandire si toate formele de comunicare – gandeste-te la retelele sociale, la tehnologie si la mesajele text. In timpul retrogradului, corpul ceresc arata de parca se misca inapoi pe cer, aceste lucruri sunt dezechilibrante, permitand comunicarea gresita, peripetii in calatorie si necazurile generale sa se desfasoare. Mercur retrograd nu este cel mai bun moment pentru a incepe noi proiecte sau pentru a rezerva un zbor.

Mercur va face o oprire in celebrul Gemeni pentru prima jumatate a retrogradului sau. Gemenii se intampla sa fie unul dintre cele doua semne zodiacale guvernate de Mercur, ceea ce este important. Probabil ca acest lucru se va simti mai amplificat decat de obicei, in special pentru oricine are o multime de pozitionari in Gemeni. Gemenii sunt semnul comunicarii si al perceptiei. Cand Mercur este retrograd in Gemeni, este o poveste clasica cu fosti care apar, certuri la locul de munca, dezacorduri verbale cu prietenii si familia, tot felul de defectiuni ale dispozitivelor de comunicare. In a doua jumatate a retrogradului de 24 de zile, corpul ceresc se transforma in semnul de pamant practic, Taur. Odata ce Mercur retrogradeaza in Taur, vibratia se va schimba usor in chestiuni mai materiale, mai degraba decat cerebrale.

Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Ai grija sa nu te pierzi in propria ta minte, Berbec. Mercur retrograd este probabil sa te faca mai volubil decat de obicei, facandu-te mai predispus la barfa sau logoree, asa ca este important sa spui ce vrei sa spui. Berbecii ar trebui sa evite sa incerce sa invete orice abilitati noi sau sa asimileze orice lectii noi, pentru ca nu vei fii pe aceeasi lungime de unda mentala pentru a tine pasul cu toate. Ar trebui, de asemenea, sa eviti semnarea oricaror contracte in aceasta perioada retrograda, mai ales daca este pentru un nou loc de munca, pentru ca exista probabilitatea ca banii sa nu fie ceea ce iti doresti, iar asta se va arata odata ce Mercur retrograd va intra in Taur pe 22 Mai.

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Fii atent la contul tau bancar, Taur, pentru ca Mercur retrograd provoaca putina ameteala. Este o idee buna sa eviti sa cheltui prea mult din banii primiti de ziua de nastere pe lucruri pe care crezi ca le doresti in acest moment – s-ar putea sa te simti diferit in privinta lor mai tarziu.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Zodia pentru care schimbă complet viaţa în această săptămână, fuge de karma grea din 2021
Taurul poate avea o energie productiva atunci cand vine vorba de restructurarea finantelor in prima parte a acestui Mercur retrograd, dar ar trebui sa eviti cheltuielile pentru articole inutile chiar acum. Ar trebui sa-ti reconsideri modul in care iti stochezi banii in prezent si sa incepi sa-ti revizuiesti extrasele bancare mai mult decat o faci de obicei.

S-ar putea sa te simti nevatamat de accidentele retrograde ale lui Mercur, dar a doua jumatate ar putea provoca probleme cu imaginea de sine. Odata ce Mercur retrograd intra in Taur, va exista o schimbare in perceptia de sine si ai putea incepe sa te vezi intr-o lumina mai negativa. Pastreaza afirmatiile la indemana si fii pregatit cand esti prins in discutii negative cu tine insuti.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Prima jumatate a lui Mercur retrograd va fi o perioada intensa pentru tine in ceea ce priveste imaginea ta, Gemeni. Nesiguranta ta poate fi coplesitoare acum, deci asigura-te ca practici autocompasiunea si rabdarea pe masura ce avansezi cu retrogradul lui Mercur. In acest moment, vei fii concentrat mai intens pe ceea ce se intampla in lumea ta interioara, iar asta iti poate da sentimentul ca esti prins in propriul corp. Odata ce Mercur retrograd se muta in Taur, vei simti nevoia sa te retragi si sa te odihneasti mai mult decat de obicei. Ai putea sa-ti gasesti cele mai mari puncte de claritate prin visele tale in timpul acestui Mercur retrograd, asa ca fii atent la ceea ce apare cand dormi.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.