Mercur retrograd până la data de 25 aprilie! Camelia Pătrășcanu nu are vești prea bune pentru trei nativi

Mercur e retrograd în Berbec începând din 1 aprilie, în zodia Berbec, până pe data de 25 a lunii. Astroloaga Camelia Pătrășcanu a vorbit despre impactul fenomenului asupra fiecărei zodii.

03 apr. 2024, 17:21
Mercur retrograd până la data de 25 aprilie! Camelia Pătrășcanu nu are vești prea bune pentru trei nativi

Mercur e retrograd în Berbec începând din 1 aprilie, în zodia Berbec, până pe data de 25 a lunii. Camelia Pătrășcanu vorbește despre impactul fenomenului asupra fiecărei zodii.

Citește și Trei femei din zodiac care își schimbă destinul definitiv NOROCUL vine de partea lor și le dă putere în viață

Camelia Pătrășcanu a făcut previziuni clare. Fiecare zodie trebuie să reflecte la modul exact în care li se par lucrurile și la cum se așază acestea.

Dacă nu vor dureri de cap, nativii trebuie să învețe să prevină o problemă și să o simplifice.

Previziuni pentru toți nativii

Este posibil ca în perioada asta, unii să se reașeze, să se confirme, să aibă mai multe argumente decât ce le-a spus până acum intuiția.

Berbec

Pentru cei născuți în zodia Berbec, cu Mercur retrograd în semnul lor, se prevăd diferite momente de tensiune. Aceștia vor fi descumpăniți, ezitanți. Își dau seama de trăirile mai profunde, nevoile mai profunde, puterile reale, dar și puterile mai închipuite.

Taur

Taurii au o poziție mai discretă pentru că sunt atenți cu ce se întâmplă în jurul lor. Mercur ajută la repararea unor situații pe care poate le-au lăsat să treacă. Dacă nu au dat uitării lucruri din trecut, acum e momentul să facă asta.

Gemeni

Gemenii, dacă au greșit, își dau seama despre modul în care trebuiau să procedeze.  Gemenii pot analiza situațiile în care au făcut prea mult după cum au zis alții, cele în care s-au luat după grup.

Rac

Pentru cei născuți în semnul Rac, Mercur retrograd aduce o reevaluare a sarcinilor. Unele sarcini nu le pot onora, însă trebuie să analizeze unde și le-au asumat. Cumva, e o perioadă bună pentru a spune ce au vrut, ce și-au dorit cu adevărat.

Leu

Pentru Lei, Mercur retrograd poate să aducă o reevaluare a obiectivelor, în funcție de ce consideră ei că este corect sau incorect. Unele reguli pe care și le-au stabilit pot fi acum regândite.

Fecioară

Fecioarele sunt învățate să nu se teamă de pierderi personale: poate însemna imagine, faimă, respect, credibilitate, drepturi diverse. Deci, pot face demersuri și chiar e indicat să fie curajoase, să iasă la bătaie, să-și spună punctul de vedere.

Să nu considere că doar pentru că sunt corecte totul iese așa cum își doresc ele.

Balanță

Balanțele au un Mercur retrograd în zona imaginii și a relațiilor. Undeva, lucrurile pe care le transmit nu ajung la celălalt. Poziția lor e poate prea intransigentă ori prea dispusă la compromis.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion sunt puși pe treabă și fac ce trebuiau să facă de mult. Se apucă de activități pe care le-au tot amânat și fac acele activități cu mult mai multă îndârjire. Această reluare a unor activități sau corectare a unor activități e foarte bună, în primul rând că le rezolvă inclusiv lucruri din punct de vedere medical.

Săgetător

Pentru Săgetători, Mercur retrograd e sprijin pentru a analiza niște porniri, imbolduri pe care le au în acest moment. Acolo unde au tot amânat, Mercur le spune că pot da curs unor hobby-uri, chiar unui sport.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricornului au un Mercur retrograd orientat către casă și cămin. Analizează cum se simt, au o autoevaluare drastică a puterii lor, a vigorii, a vitalității, a energiei.

Vărsător

Vărsătorii au multe planuri pe care și le-au tot țesut de-a lungul anului, de prea multă vreme. Ei sunt învățați cum să facă mai bine anumite lucruri, mai exact, cum să ducă la bun sfârșit ce și-au propus inițial.

Mercur le atrage atenția că mai trebuie să învețe sau să își organizeze informațiile pe care le au pentru următoarele etape.

Citește și Horoscop DRAGOSTE 3 aprilie 2024. Acești nativi se confruntă cu mari provocări pe plan amoros

Pești

Pentru cei născuți în zodia Pești, Mercur retrograd e foarte pragmatic și îi ajută să fie conștienți de instrumentele pe care le au pentru a obține ce își doresc, potrivit Fanatik.ro.