Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii

Mercur retrograd în zodia Taur din 20 aprilie. Camelia Pătrășcanu explică fenomenul astrologic care le va da bătăi de cap zodiilor.

17 apr. 2023, 18:36
Mercur retrograd revine! Camelia Pătrășcanu prevestește o perioadă extrem de complicată pentru zodii
Camelia Pătrășcanu, despre Mercur retrograd

Mercur retrograd revine în zodia Taur din 20 aprilie. Camelia Pătrășcanu vine cu previziuni importante pentru fiecare zodie, potrivit fanatik.ro.

Mercur retrograd în Taur

Mercur retrograd le va da de furcă nativilor în perioada 2o aprilie – 14 mai. Totuși, unele lucruri pot fi în favoarea noastră dacă știm cum să gestionăm situațiile. Acest fenomen astral vrea să ne facă mai atenți la planul financiar și ne dă șansa să găsim cea mai bună cale în care să nu investim inutil.

Berbecii vor avrea o perioadă fructuoasă, pentru că fac orice pentru a câștiga bani. E bine să nu cheltuiască inutil, chiar dacă vor ceea ce este mai bun, pentru că ulterior își vor da seama că unele lucruri sunt inutile.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrășcanu: Luna Neagră și Uranus ne tulbură apele până în august 2023. Sfaturi pentru zodii

Pentru Tauri, Mercur retrograd vizează mai mult atitudinea acestora. Sunt foarte rebeli din fire, nu ascultă de nimeni și își ascultă întotdeauna propriul instinct, chiar dacă se răzgândesc de multe ori. În perioada aceasta o vor face și mai des. Trebuie să recunoască ceva ce nu le mai convine.

Gemenii au parte de beneficii în ceea ce înseamnă sănătatea, dar și pe plan financiar. Nativii vor fi mai atenți la bani și la cum să îi înmulțească. Mercur retrograd se aflp într-o zonă discretă a hărții astrologice a Gemenilor, lucru care îi va face pe aceștia să se gândească mai mult la cum să își păstreze economiile.

E momentul perfect pentru Raci să înceapă un nou proiect. Se vor consulta cu mai multe persoane și își vor lua mai multe modele. În această perioadă vor comunica foarte mult cu prietenii.

Leii vor simți nevoia de o schimbare majoră, în contexte mari, unde au un rol important. Sunt puși pe ceartă și întrebări incomode, Au nevoie de siguranță și protecție.

Pentru Fecioare, e un Mercur retrograd intelectual. O diplomă sau un act îi va ajuta în lunile care urmează. Se pun de acord cu colegii și colaboratorii cu privire la condițiile de lucru și bani. E foarte bine să pună din timp detaliile la punct.

Citește și: Horoscop Camelia Pătrăşcanu: Ce zodii dau de belşug imediat după Paşte 2023

Balanțele se vor dovedi vulnerabile în cazul unor colaborări. Au nevoie chiar și de acordul partenerului de viață, pentru a ști ce bani să investească sau să scoată. Sunt cu ochii pe partener, pe ce muncește și ce oferă.

Scorpionii trebuie să fie atenți în ce se bagă și la ce promit. Pot fi tentați să promită mult, deoarece sunt ușor luați de val. Trebuie să se gândească de două ori și să observe dacă ceilalți țin pasul cu ei.

Pentru Săgetători, e vorba de hărnicie și de organizarea muncii. Să se țină de ritm, de un orar pe care îl au. Unele colaborări poate pică sau devin bolnăvicioase, toxice. Ori corectează acolo unde lucrurile nu merg, ori abandonează unele activități.

Pentru Capricorni, Mercur retrograd vorbește despre bani cheltuiți. Pentru ei e o bucurie mai mult sufletească decât un spor financiar. Pot fi îndemnați, stimulați să facă atenții, să fie generoși. Nu întotdeauna sunt de acord cu felul în care cei cadorisiți folosesc lucrurile primite. Pot face multă bucurie și așa reglează niște relații.

Pentru Vărsători, fenomenul e foarte zgârcit, econom și eficient. Nativii de aer țin de tot ce e al lor. Țin de bunurile lor și de bani. În familie, pot revalorifica un bun sau un obiecte pe care îl abandonaseră într-un colț. Pe de altă parte, sunt atenți la partea lor din ce fac, la timpul și energia investite.

Pentru Pești, este un Mercur retrograd care vorbește mult despre bani sau întoarce un plan pe toate fețele. Banii sunt negociați, discutați. Își împachetează acțiunile astfel încât ele să devină mai productive. Știu să se vândă, să facă propagandă. Pentru alți Pești, banii pot fi legați de studii. Pentru că e Mercur retrograd se gândesc mai bine dacă e cazul să reînceapă un curs.