Merele îţi pot prezice viitorul. Află cine îţi e sortit şi ce ţi-a pregătit noul an

Puterea merelor este mai mare decât crezi. Ele te pot ajuta să iei deciziile bune şi să prevezi ce se va întâmpla.

03 ian. 2014, 08:58
Merele îţi pot prezice viitorul. Află cine îţi e sortit şi ce ţi-a pregătit noul an

Aruncă o privire în viitor şi vezi dacă te aşteaptă un mare câştig, o mare iubire sau alte schimbări care îţi vor marca viitorul. Oracolul merelor îţi poate dezvălui acum aceste secrete.

Află cine îţi este sortit

Alege un măr roşu (pentru că roşu e culoarea dragostei) şi curăţă-l de coajă în formă de spirală, cu ajutorul unui cuţit. Încearcă să nu rupi coaja în nici un loc. Ia coaja în mâna dreaptă şi arunc-o în spate, peste umărul stâng, spunând: Măr roşu minunat, cine mi-e predestinat?”. Priveşte apoi coaja care a căzut şi încearcă să îţi dai seama dacă formează o literă sau o cifră. Dacă, de exemplu, ai descoperit un „V”; şi un 5, poate numele lui e Valentin, Victor, Vasi şi întâlnirea voastră va avea loc la ora 5. Se poate însă şi ca numărul lui de telefon să aibă mai multe cifre de cinci sau să locuiască la apartamentul cu numărul cinci.

Găseşte răspunsul la ce te frământă

Cu siguranţă îţi pui, clipă de clipă, o mulţime de întrebări la care ai vrea să afli răs-punsul. Oracolul te ajută. Dacă ai un măr în curte, e excelent, dacă nu, caută unul la care poţi să ajungi uşor. Găseşte un fruct care să-ţi dea răspunsul şi concentrează-te asupra lui. Vezi ca forma lui să fie deosebită sau poziţia în copac, ca să îl poţi recunoaşte. Priveşte atent mărul şi pune întrebarea care te preocupă şi la care se poate răspunde cu da sau nu. Lasă apoi destinul să-ţi dezvăluie ce va urma. E foarte important să nu uiţi care e mărul ales. Ia-ţi rămas bun de la măr (se spune că întăreşte magia) şi pregăteşte-te să aştepţi. Trebuie să ai răbdare o săptămână, perioadă în care să te gândeşti din când în când la întrebarea pusă. La exact o săptămână e timpul să te întorci la măr. Dacă fructul e acolo unde l-ai lăsat, atunci răspunsul e da. Dacă nu îl mai găseşti acolo, atunci răspunsul este nu.

Mai sunt două posibilităţi, mai rare, dar, cine ştie, poate ţi se întâmplă chiar ţie:

– dacă pe copac vezi o cioară sau o coţofană, e cazul ca în următoarele zile să fii precaută;

– dacă vezi un porumbel alb sau gri în preajmă, te aşteaptă un mare noroc, la care nici nu visai.

Cum alegi ca să nu-ţi pară rău

Dacă te afli într-un impas în dragoste şi nu ştii care din bărbaţii din viaţa ta te merită cu adevărat, oracolul îţi vine în ajutor. Alege două mere şi dă-le numele bărbaţilor între care trebuie să alegi. Înveleşte-le apoi într-un material moale, pe care l-ai purtat pe piele, aşază-le pe pervaz şi ai puţină răbdare. Cel care se strică primul poate fi eliminat, fără părere de rău. Mărul bun arată că bărbatul al cărui nume i l-ai dat se potriveşte mai bine cu tine şi nu vei avea regrete rămânând cu el.

Citeşte mai multe pe unica.ro