Mesaj de An Nou 2021 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Arhanghelul Mihail este o fiinta cereasca puternica ce protejeaza, calauzeste, repara si vindeca. Din dimensiunea sa non-fizica, Mihail interactioneaza cu lumea noastra fizica si o influenteaza. Uneori el se infatiseaza si sub forma unei fiinte tridimensionale.

01 ian. 2021, 07:42
Mesaj de An Nou 2021 al Arhanghelului Mihail pentru zodii

Mesaj de An Nou 2021. Arhanghelul Mihail este mana dreapta a lui Dumnezeu, avand misiunea de a aduce pace pe pamant prin eliminarea fricii. Metodele ingenioase ale lui Mihail sunt nelimitate, la fel si abilitatea sa de a fi alaturi de mai multi oameni in acelasi timp.

Termenul „arhanghel” deriva din greaca si inseamna „marele mesager al lui Dumnezeu”. „Arh” inseamna primul sau cel mai mare iar anghel inseamna mesager divin. In ebraica si babiloniana, numele lui Mihail inseamna cel ce se aseamana cu Dumnezeu. Mihail aduce mesaje pure de iubire, de intelepciune si de putere direct din partea Creatorului.

Datorita faptului ca principalul rol al lui Mihail este protectia, el este cel care ne pazeste de energiile joase. Daca iti faci griji cu privire la anumiti oameni din viata ta, cheama-l pe Mihail. El actioneaza ca paznic si se asigura ca doar fiintele de iubire si lumina pura se apropie de tine iar celelalte ies cumva din viata ta prin cai pe care nu le poti intui.

Horoscop 2021 Cassandra: Bani, carieră, dragoste. Cine primeşte totul pe tavă!
Sunt foarte multe persoane care l-au simtit, l-au vazut sau l-au auzit pe Arhanghelul Mihail, nu doar ca au beneficiat concret de ajutorul lui.
Atunci cand ii ceri interventia, el spune intotdeauna da si te poti baza ca ajutorul lui ca veni intr-un mod perfect si surprinzator de placut.

El ia legatura cu noi prin simturile noastre fizice si are aspecte unice la fiecare persoana pentru ca Mihail urmeaza instructiunile intelepciunii divine si infinite a Creatorului si fiecare interventie si misiunea de ajutor sau salvare din partea sa este croita dupa persoana si situatia in cauza.

Mihail este un comunicator ce se exprima cu multa claritate. Ii vei auzi indrumarile in gand sau ii vei simti prezenta sub forma unor intuitii puternice. Cu toate acestea, pentru a se asigura ca sfaturile sale ajung la tine, el trimite si semne fizice cum ar fi penele. Ii poti cere lui Mihail sa iti dea un semn clar in lumea fizica pe care sa il observi si sa il intelegi cu usurinta. Nu specifica tu ce semn vrei, lasa ca aceasta decizie sa fie luata de ingeri. Dupa ce ceri semnul, acesta intotdeauna apare. Ramane ca sa il remarci !

Iata mesajul minunatului Arhanghel Mihail pentru cele 12 zodii prilejuit de trecerea in Noul An 2021:
Mesaj de An Nou 2021 pentru BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Copiii tai sunt vegheati de ingeri

Ingerii vor sa stii ca ei acorda o atentie deosebita copiilor tai. Ii calauzeste sa ramana in siguranta, sa isi dezvolte inzestrarile spirituale, sa isi descopere si sa isi urmeze misiunea divina personala in aceasta viata. Ingerii te asigura ca toti ingerii tai pazitori sunt demni de incredere si te influenteaza in bine.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Misiunea ta personala in viata implica si copiii / ai asigurata o sarcina si nastere sanatoasa / o adoptie se va realiza cu succes / fa-ti timp sa fii alaturi de copiii de cristal / ingrijeste-te de copilul tau interior, jucandu-te, veselindu-te, iubindu-te / un copil din ceruri este fericit si iti trimite iubire / copiii tai sunt bine / lasa grijile privind copiii in seama lui Dumnezeu si al ingerilor.

Mesaj de An Nou 2021 pentru TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Crede si ai incredere

Pentru a rezolva aceasta situatie, trebuie sa crezi ca totul este vindecat si intregit chiar acum. Pe masura ce credinta devine mai puternica, se va deschide usa solutiilor divine. Increderea va permite mintii si trupului sa se relaxeze, marindu-ti energia si forta creatoare – doua calitati care se vor dovedi deosebit de utile pentru tine.

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: Situatia care te preocupa va avea un rezultat fericit / Gandirea potrivita iti va aduce mai repede rezultatul dorit / Lasa grijile in seama lui Dumnezeu si a ingerilor / Ai incredere in tine insuti dar si in persoana la care e gandesti acum.

Mesaj de An Nou 2021 pentru GEMENI (21 mai – 20 iunie)
 RESPECTUL DE SINE

Arhanghelul Mihail te sprijina in cautarea fericirii, a sanatatii si abundentei, sfatuindu-te sa te respecti si sa te iubesti. Situatia care te preocupa are unele aspecte disfunctionale care iti pot influenta negativ stima de sine. Acest mesaj este un semn ca a venit vremea sa te cinstesti chiar daca altii nu te trateaza asa cum meriti. Meriti respectul de sine si respectul celorlalti, fiindca sunteti unul dintre copiii iubiti ai lui Dumnezeu (ca oricare fiita, conform adevarului spiritual).

SEMNIFICATII ALTERNATIVE: apeleaza la consilieri specializati in stima de sine / paraseste o situatie abuziva / renunta la comportamentele despre care stii ca nu sunt sanatoase ori potrivite pentru tine, pentru ca invinovatirea afecteaza respectul de sine / insista ca altii sa te trateze cu respect.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.