MESAJUL transmis de preşedintele Klaus Iohannis după atentatul din Turcia

În urma atacului terorist care a avut loc la Ankara, Klaus Iohannis, i-a transmis preşedintelui Turciei, Recep Tayyip Erdoğan, un mesaj de condoleanţe.

14 mart. 2016, 10:21
MESAJUL transmis de preşedintele Klaus Iohannis după atentatul din Turcia

Am primit cu tristețe vestea atentatului care a avut loc la Ankara în seara zilei de 13 martie 2016. Vă asigur că România este alături de dumneavoastră și de poporul turc în aceste momente grele și doresc să transmit cele mai sincere condoleanțe familiilor celor care și-au pierdut viața, cât și tot sprijinul pentru autoritățile din Turcia.

România condamnă cu fermitate acest nou atac soldat cu numeroase victime nevinovate şi rămâne angajată să lupte alături de Turcia şi comunitatea internaţională împotriva terorismului”, transmite administraţia prezidenţială într-un comunicat de presă. 

Ministrul Sănătăţii, Mehmet Muezzinoglu, a declarat luni că bilanţul atentatului cu maşină capcană din Ankara s-a ridicat la 37 de morţi, după ce alte trei persoane rănite au decedat în spital în cursul nopţii. 71 de persoane sunt încă sub îngrijirea medicilor, iar 15 pacienţi sunt în stare gravă, transmite Reuters.