Mesaj de susţinere pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci: „O iubim cu toţii! Are putere să revină”

Simona Halep, dublă campioană de Grand Slam, a primit cea mai drastică pedeapsă posibilă, o suspendare de patru ani din tenis și din orice activitate legată de tenis! Fostul lider WTA poate să facă recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

13 sept. 2023, 09:37
Mesaj de susţinere pentru Simona Halep din partea Nadiei Comăneci: „O iubim cu toţii! Are putere să revină”

Suspendarea Simonei Halep a șocat prin duritatea deciziei, românca primind o pedeapsă drastică – patru ani de stat în afara tenisului. Între personalitățile care s-au declarata alături de Simona Halep se află și Nadia Comăneci.

Legendara gimnastă, prima din istorie care a reuşit o execuţie de nota 10, nu a dorit să comenteze decizia Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului, însă i-a transmis un mesaj de încurajare conaționalei sale.

„O îmbrațișez cu mare drag. Să fie puternică, să fie mândră pentru ce a făcut și face în continuare pentru România. Este iubită, o iubim cu toții. Cred că are putere să revină, absolut”, a transmis Comăneci, conform iAM Sport.

Citeşte şi: Cristian Tudor Popescu, prima reacție despre suspendarea Simonei Halep: „Nu vreau să cred”. Gazetarul nu crede în revenirea sportivei pe terenul de tenis

Încă din primele momente după aflarea deciziei, Ilie Năstase a avut la rândul său o recţie vehementă şi a susţinut că pedeapsa este una mult prea dură, insinuând chiar că ar fi motivată de naţionalitatea jucătoarei.

„Eu când am fost acuzat de rasism mi-a dat Ion Țiriac niște avocați foarte buni și s-au dus peste ăia imediat acolo. Apoi am fost judecat foarte repede. Eu cred că dacă Simona Halep era sportivă din SUA nu primea o asemenea suspendare. Sper să facă apel și să primească maxim doi ani, unul s-a dus deja. Dar la dacă rămâne așa, e greu să mai revină la forma pe care o știm cu toți că o are”, a spus Ilie Năstase pentru ProSport.

Citeşte şi: România – Kosovo 2-0, GOLURI Stanciu şi Mihăilă. Euro 2024 este mai aproape!