Mesaj de Ziua Copilului 2020. Cele mai frumoase urări de 1 iunie 2020

Publicat: Luni, 01 Iunie 2020 09:59 // Actualizat: Luni, 01 Iunie 2020 09:59 // Sursa: romaniatv.net

Mesaj de Ziua Copilului 2020. Luni, 1 iunie, de Ziua Copilului, puteți trimite un mesaj de suflet celui mai important om din viața dumneavoastră. Google a realizat un doodle special pentru aceastp zi specială. RomaniaTV.net vă prezintă câteva urări orientative. 


Mesaje de Ziua Copilului 2020.Mesaje de 1 iunie. Felicitări 1 iunie. Cele mai frumoase urări despre copilărie special create pentru ziua de astăzi, 1 iunie 2020: La mulţi ani!

Mesaje de Ziua Copilului 2020. Mesaje de 1 iunie. Felicitări 1 iunie. 1 Iunie este cel mai bun prilej de a sărbători copilăria şi copiii, de a le oferi iubirea şi aprecierea noastră. Aceasta zi este de obicei sărbătorita cu petreceri, diverse spectacole dedicate copiilor sau cu reuniuni în aer liber ale familiilor, toate acestea dedicate micuţilor. Pentru a aduce zâmbetul pe buzele celor dragi pe care îi consideri copii, trimite-le un mesaj, un SMS, o felicitare, din cele de mai jos.

Copilăria, mai întotdeauna trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţa şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, manuţe pline de iubire!

Mesaje de Ziua Copilului

 • Copilăria, mai mereu trezeşte în sufletul nostru un sentiment de melancolie, este vârsta la care mugurul omenesc de-abia se deschide la viaţă şi visează gingaş. Copiii, atât de uşor de iubit! Un zâmbet curat şi strălucitor, mânuţe pline de iubire!
 • 1 Iunie este ziua ta si a tuturor copiilor. Sa fiţi sănătoşi şi mereu cu zâmbetul pe buze. Sa va bucuraţi şi să creşteţi frumos. La mulţi ani!
 • Copilăria e cadoul pe care ni-l dă viaţa. Să ne bucurăm de ea. La mulţi ani tuturor copiilor!
 • Copilăria e vârsta la care cea mai profundă bucurie poate fi un zâmbet curat. Copilăria e o lume aparte, plină de lumină si armonie. Să vă bucuraţi de ea, dragi copii! La mulți ani de 1 Iunie!
 • Din suflet, pentru toţi copiii lumii, azi vă dorim doar bucurii. La mulţi ani!
 • Dragi copii, sa păstraţi întotdeauna copilăria în suflet, ca o rază de lumină, si viaţa voastră va fi mult mai frumoasă. La mulţi ani!
 • La mulţi ani de Ziua Copilului! Să te bucuri de toate minunile acestei lumi!
 • La mulţi ani tuturor copiilor si de asemenea tuturor părinților! Să vă bucurati de copiii vostri sănătoşi!
 • La Mulţi Ani! Să creşti mare, sănătos și fericit alături de părinții tăi, care te iubesc foarte mult!
 • La Mulţi Ani! Ziua în care ai intrat în viata noastră a fost cea mai frumoasă! Te îmbrățișăm cu mult drag! Toate visele să ți se îndeplinească!
 • La mulţi ani, copii! Este 1 Iunie! Este ziua voastră! Multă sănătate și multe bucurii. Să creșteți cu zâmbetul pe buze și viața voastră să fie asemeni unui cer senin.
 • La Mulţi ani, copil frumos și bun! Să ai o viaţă plină de bucurii, norocul să te însoțească și toate visele să ți se îndeplinească!
 • Copilăria-i un zâmbet, un vis, e veselie, /E pasărea ce-alunecă-n zare,/ Și-un gând pribeag de-o veșnicie. /Copilăria-i o suavă floare.
loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
mesaje 1 iunie 2020 mesaje de ziua copilului ziua copilului ziua copilului 2020
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8365
RON
06 Jul
noapte 20 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H