Mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor, de la Comitetul de Vaccinare: „Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare”

Comitetul de coordonare a vaccinării a transmis, duminică, un mesaj de Valentine's Day pe Facebook în care îndeamnă la vaccinare.

14 feb. 2021, 12:39
Mesaj de Ziua Îndrăgostiţilor, de la Comitetul de Vaccinare: „Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare”

Te-a prins Valentine’s Day în pană de idei? Încă nu ai găsit cadoul perfect care să o facă să îşi dorească o nouă întâlnire? Programează-ţi jumătatea la cele două întâlniri salvatoare”, se arată în acest mesaj postat pe Facebook de Ziua Îndrăgostiţilor de Comitatul de coordonare a vaccinării împotriva noului coronavirus.

Citeşte şi Horoscop Voropchievici 15-21 februarie 2021. Necazuri după Ziua Îndrăgostiţilor

Vaccinarea în România a început în 27 decembrie, cu vaccinul Pfizer, a continuat în 4 februarie cu vaccinul Moderna, iar de luni va începe şi imunizarea cu serul AstraZeneca.

Toate cele trei vaccinuri aprobate în Uniunea Europeană se administrează în două doze pentru ca imunizarea s fie completă.

Citeşte şi Ziua Îndrăgostiţilor 2021. Ce mesaj să îi trimiţi persoanei iubite de Ziua Îndrăgostiţilor

Sâmbătă seara, Comitetul de coordonare a vaccinării a tramis că în ultimele 24 de ore au fost vaccinate 35.299 de persoane, dintre care 3.467 de persoane cu vaccinul Moderna. De asemenea, s-au înregistrat 65 de reacții adverse, cele mai multe după a doua doză de vaccin COVID produs de Pfizer. De la debutul campaniei de vaccinare, 683.346 persoane au primit serul, 628.491 fiind vaccinate cu Pfizer.

De asemenea, Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunţă că a noua tranşă de vaccin Pfizer BioNTech, care constă în 196.560 de doze a ajuns în România, pe aeroporturile din Otopeni, Cluj-Napoca şi Timişoara.