Mesaj de Ziua Naţională de la fetele din barca de aur: Pe ploaie, pe vânt, ieşim la antrenament pentru România

La exact două luni de când canotoarele din barca de 8+1 au cucerit aurul la Campionatele Mondiale, fetele le-au transmis românilor un mesaj de Ziua Naţională, asigurându-i că îi vor bucura în continuare cu performanţele lor.

01 dec. 2017, 08:20
Mesaj de Ziua Naţională de la fetele din barca de aur: Pe ploaie, pe vânt, ieşim la antrenament pentru România

Fiind întrebată de câte ori a plâns când a văzut steagul României înălţat pe cel mai înalt catarg, Denisa Tilvescu a răspuns: „Cred ca de fiecare data si cel mai recent rezultat a fost cu un plins indelungat pe toata durata premierii, pe toata durata intomnarii imnului lacrimile curgeau si nu numai mie ci intregii echipe„.

Cu gândul la următoarele competiţii, canotoarele vor lăsa uşor uşor în spate aurul mondial. Viitoarele performanţe se clădesc cu multă trudă, suferinţă şi sudoare pentru ţara ce le e atât de dragă. „Pentru mine şi pentru întreaga echipă ziua de 1 Decembrie înseamnă foarte mult, pe ploaie, pe vânt indiferent de vreme ieşim la antrenament pentru noi şi pentru România în primul rând„, a declarat Dana Druncea, pentru Dolce Sport.

De 1 Decembrie, canotoarele onorează aşa cum se cuvine drapelul naţional care a urcat la Mondial pe cel mai înalt catarg. O performanţă cu atât mai remarcabilă cu cât la precedenta ediţie, fetele noastre se clasaseră doar pe locul 7.