Mesaj EMOŢIONANT al unui CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. Vezi cui a dedicat succesul

BRIO SONORES este CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. În urma votului, s-a decis ca trupa BRIO SONORES să câştige marele premiu, locul secund să fie ocupat de Leon magdan, iar Andrei Cerbu să se afle pe ultimul loc al podiumului. Unul dintre cei opt tenori din BRIO SONORES a postat un mesaj emoţionant pe Facebook, la scurt timp după câştigarea concursului.

17 mai 2014, 08:10

BRIO SONORES a surprins pe toată lumea câştigând ROMÂNII AU TALENT şi nu pentru că nu ar avea talent cu carul, ci pentru că favoritul publicului părea a fi LEON MAGDAN, clasat al doilea.

Cei opt tenori din Chişinău au avut, însă, un număr care a cucerit definitiv publicul român. Cel mai tânăr dintre ei, Dumitru Mitu, încă student la Academia de Muzică, Teatru şi Arte Plastice, a închinat reuşita unei persoane foarte dragi, trecută în nefiinţă: tatălui său.

„Am făcut-o! Mulţumesc Tatălui meu, MI-E DOR DE TINE…”, a scris pe Facebook Dumitru Mitu.

BRIO SONORES a câştigat Românii au talent 2014. După rapperul Adrian Ţuţu, mentalistul Cristian Gog şi dresorul Bruno Icobeţ, a venit rândul grupului Brio Sonores să întregească lista marilor câştigători ai show-ului „Românii au talent. Preferaţi de Mihai Petre, tenorii s-au evidenţiat faţă de restul participanţilor şi au cucerit publicul şi juriul prin timbrul vocal grav, dar cald.

BRIO SONORES este trupa care a câştigat premiul cel mare la ROMÂNII AU TALENT 2014. „Va multumim din suflet! Va iubim! Emotiile si bucuria sunt greu de exprimat in cuvinte!”, au scris pe pagina oficială de Facebook la scurt timp după câştigarea trofeului.

Brio Sonores, un grup de tenori cu voci menite să aducă sfinţii mai aproape de oameni, au devenit câştigătorii sezonului cu numărul patru al show-ului „Românii au talent“. Apreciaţi atât de Andra, cât şi de Mihai Petre pentru calităţile vocale excepţionale, grupul a cucerit premiul de 120.000 de euro

BRIO SONORES s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pina in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores” Formatia acum are 8 membri Varsta este cuprinsa intre 22 si 35 de ani. 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores 

 

Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Toti au pornit de la cor bisericesc si astfel au continuat impreuna sa creeze ceva nou, ceva unic la noi in tara. Toti au studii muzicale. Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. 🙂 Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou. Deoarece activam in incinta Teatrului de Opera, repetitiile le facem in teatru, conditiile fiind cit de cit decente, pina vom ajunge sa avem studioul propriu. Oficial nu suntem sustinuti de nimeni, dar neoficial sunt niste oameni cu un suflet enorm care au grija de noi cand au posibilitate Cantam in cafastrul Manastirii Horesti in fiecare duminica, unde ne rugam si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi. Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment. Pentru noi acest proiect este deja familia noastra, nu am putea trai fara el, nu am putea fara emotiile pe care le traim in timpul prestatiilor noastre, fara energia calda a publicului. Familiile ne sustin intru totul, sunt alaturi de noi si cred in noi si in Brio Sonores. Peste 5 ani vedem formatia pe cele mai frumoase scene ale lumii Unul dintre cele mai frumoase momente a fost in timpul preselectiei „Romanii au talent” cind sala arhiplina a Teatrului de Opera ne-a aplaudat minute in sir, noi fiind ca in alta dimensiune, o traire unica, niste senzatii noi si extraordinare pentru noi, iar Andra a venit, ne-a pupat in parte pe fiecare si ne-a dat cartea verde, care ne duce direct in semifinala! A fost un moment unic pentru noi! Noi muncim sa devenim cat mai buni posibil! La „Romanii au talent” am hotarit sa venim deoarece vrem sa fim auziti, vrem sa stie lumea de acest gen care se bazeaza pe vocea naturala-vie, care prin vibratia suflletului creeaza o melodie pentru alt suflet care asculta. Ne-am hotarit de indata ce am auzit de preselectia nationala. Experienta de la „Romanii au talent” a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Mergem la concurs sa facem un test, sa aflam la ce nivel suntem, dar si cu toata speranta sa castigam! Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre musicale”, spuneau membrii trupei Brio Sonores înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT.

BRIO SONORES A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014

Vocaliștii basarabeni de la Brio Sonores au ridicat în picioare jurații de la Românii au Talent, în marea finală a concursului. După ce au început versuri din celebra piesă a Mariei Cebotari ”Lume, lume”, băieții au culminat cu un colaj din variante Brio Sonores ale unor opere de artă muzicale.

BRIO SONORES a câştigat ROMÂNII AU TALENT 2014: Ce va face cu premiul de 120.000 de euro

După evoluția băieților, Andra a declarat, plină de emoție: ”Suntem mândri să vă avem în acest concurs. Sunteți numărul meu preferat din acest concurs!  Aveți tot ce vă trebuie, ca să câștigați acest concurs!”

Urmăriți mai jos imagini video cu prestația băieților de la BRIO SONORES.

Brio Sonores

 

BRIO SONORES este CÂŞTIGĂTOR ROMÂNII AU TALENT 2014. În urma votului, s-a decis ca trupa BRIO SONORES să câştige marele premiu, locul secund să fie ocupat de Leon magdan, iar Andrei Cerbu să se afle pe ultimul loc al podiumului.

BRIO SONORES s-a infiintat in anul 2009, in cadrul Seminarului Teologic „Sfintii Trei Ierarhi” de pe langa Manastirea Zabriceni, initial fiind un cor bisericesc. Colectivul a avut o evolutie calma pina in in anul 2013, cand a inceput sa abordeze genul pop-opera, de atunci a inceput sa cunoasca un mare succes, evoluind in orice tipuri de evenimente. Au participat la diferite concursuri si festivaluri nationale si internationale. La formare a participat fiecare membru in parte, muncind si sacrificind in aceeasi masura timp si resurse pentru dezvoltarea „Brio Sonores” Formatia acum are 8 membri Varsta este cuprinsa intre 22 si 35 de ani. 

FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014: Brio Sonores 

 

BRIO SONORES, primele reacţii pe Facebook după ce au câştigat ROMÂNII AU TALENT 2014

Valeriu, Adrian si Alexei sunt solisti ai Teatrului de Opera si Balet, iar restul sunt studenti ai Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice. Toti au pornit de la cor bisericesc si astfel au continuat impreuna sa creeze ceva nou, ceva unic la noi in tara. Toti au studii muzicale. Muzica este si hobby, si lucru, si tot timpul, chiar si acasa cantam. 🙂 Inspiratia vine de la cei mai buni interpreti de muzica academica din lume, ne inspiram, dar in aceeasi masura vrem sa nu plagiem, sa cream ceva nou. Deoarece activam in incinta Teatrului de Opera, repetitiile le facem in teatru, conditiile fiind cit de cit decente, pina vom ajunge sa avem studioul propriu. Oficial nu suntem sustinuti de nimeni, dar neoficial sunt niste oameni cu un suflet enorm care au grija de noi cand au posibilitate Cantam in cafastrul Manastirii Horesti in fiecare duminica, unde ne rugam si ii multumim lui Dumnezeu pentru tot ce face pentru noi. Suntem toti foarte buni prieteni, doar asa reusim sa mergem inainte si sa ne intelegem in orice moment. Pentru noi acest proiect este deja familia noastra, nu am putea trai fara el, nu am putea fara emotiile pe care le traim in timpul prestatiilor noastre, fara energia calda a publicului. Familiile ne sustin intru totul, sunt alaturi de noi si cred in noi si in Brio Sonores. Peste 5 ani vedem formatia pe cele mai frumoase scene ale lumii Unul dintre cele mai frumoase momente a fost in timpul preselectiei „Romanii au talent” cind sala arhiplina a Teatrului de Opera ne-a aplaudat minute in sir, noi fiind ca in alta dimensiune, o traire unica, niste senzatii noi si extraordinare pentru noi, iar Andra a venit, ne-a pupat in parte pe fiecare si ne-a dat cartea verde, care ne duce direct in semifinala! A fost un moment unic pentru noi! Noi muncim sa devenim cat mai buni posibil! La „Romanii au talent” am hotarit sa venim deoarece vrem sa fim auziti, vrem sa stie lumea de acest gen care se bazeaza pe vocea naturala-vie, care prin vibratia suflletului creeaza o melodie pentru alt suflet care asculta. Ne-am hotarit de indata ce am auzit de preselectia nationala. Experienta de la „Romanii au talent” a fost unica, impresionanta, deoarece am putut sa aratam oamenilor produsul muncii noastre de ani buni. Mergem la concurs sa facem un test, sa aflam la ce nivel suntem, dar si cu toata speranta sa castigam! Daca am castiga, am investi banii intr-un studio propriu unde sa realizam toate ideile noastre musicale”, spuneau membrii trupei Brio Sonores înainte de FINALA ROMÂNII AU TALENT.

BRIO SONORES A RIDICAT SALA ÎN PICIOARE ÎN FINALA ROMÂNII AU TALENT 2014

Vocaliștii basarabeni de la Brio Sonores au ridicat în picioare jurații de la Românii au Talent, în marea finală a concursului. După ce au început versuri din celebra piesă a Mariei Cebotari ”Lume, lume”, băieții au culminat cu un colaj din variante Brio Sonores ale unor opere de artă muzicale.

După evoluția băieților, Andra a declarat, plină de emoție: ”Suntem mândri să vă avem în acest concurs. Sunteți numărul meu preferat din acest concurs!  Aveți tot ce vă trebuie, ca să câștigați acest concurs!”

Urmăriți mai jos imagini video cu prestația băieților de la BRIO SONORES.

Brio Sonores

CÂŞTIGĂTORUL ROMÂNII AU TALENT, desemnat după o luptă acerbă

Spectacolul a fost deschis de Los Hermanos Dinamita, care au oferit un show exploziv, plin de culoare.

În continuare, Alexandra Siverenco – păuşa vie de la „Românii au talent” a încântat juriul cu un dans graţios, determinând-o pe Andra să exclame: „Mi-aş dori să am o fetiţă ca ea!”.

Raul Gheba a făcut senzaţie pe scenă când a apărut îmbrăcat în Conchita Wurst! „Dacă a mers la Eurovision, poate merge şi la Românii au talent! Am venit cu uniforma de învingator! Eu nu sunt femeia cu barbă, sunt barbatul cu rochie!”, a glumit Gheba.

Premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro, a fost câştigat de Cătălin Mihalache, În urma voturior telespectatorilor.

A urmat Emy Dragoi care a oferit un moment de virtuozitate la Românii au talent.

Octavian Stoica a impresionat juriul cu un număr spectaculos de dans la bară, pe care l-a executat spre final legat la ochi! „Mi-au sclipit ochii tot timpul! Eşti în formă maximă, mă bucur că ai trecut peste accidentare”, i-a spus Andra.

Cvintetul Anatoly s-a remarcat prin calitatea impecabila a momentului ales, dar şi prin simţul umorului.

Leon Magdan a oferit un moment superb cu a sa „Legend a teatrului de umbre”: „Umbrele cele mai adânci şi luminile cele mai strălucitoare sunt cele din sufletul nostru”.

Alin Beca şi Cătălina Tâmpău au oferit publicului, în ciuda tinereţii lor, un dans plin de graţie şi sensibilitate, dar profesionist, în acelaşi timp.

Numărul Claudiei Stroe i-a ridicat în picioare pe Andra şi Andi Moisescu: „Wow, nu ştiam că se poate face aşa ceva!”. Pentru câteva minute, juriul şi publicul de la „Românii au talent” şi-au adus aminte de copilărie! A urmat Sabin Cojocaru ce a demonstrate că, deşi are numai 14 ani, este un dansator desăvârşit.

„Eşti unul dintre numerele mele preferate”, l-a lăudat Andi Moisescu pe Andrei Cerbu care a reuşit să convingă că poate fi fără probleme un star rock.

O impresie deosebită a produs şi prestaţia lui Ştefan Popescu – Fane Mississippi Delta Blues – one man show.

O interpretare superbă a fost şi aceea a „zeilor cu planeta Venus la picioare”, Brio Sonores, în timp ce Trupa Workout a făcut o demonstraţie de forţă, pasiune şi talent.