Mesaj emoţionant. Ce spune soţia lui Mihai Leu, după ce sportivul a fost operat de cancer

Mihai Leu, fostul campion mondial de box, a trecut prin clipe de coşmar. Diagnosticat cu cancer, el a suferit recent o intervenţie chirurgicală, iar acum speră să se însănătoşească

05 feb. 2015, 19:11
Mesaj emoţionant. Ce spune soţia lui Mihai Leu, după ce sportivul a fost operat de cancer

Au trecut două luni de când Mihai Leu s-a operat de cancer la colon, însă mai are câteva hopuri de trecut. Fostul campion încă face chimioterapie şi are mare grijă la stilul de viaţă.

Citeşte şi Mihai Leu, dezvăluiri incredibile despre lupta cu CANCERUL

Fostul campion mondial de box i-a mulţumit familiei sale pentru că i-a fost alături în clipele grele, iar acesta soţia sa a făcut, la rândul ei, o declaraţie cu adevărat emoţionantă. „Suntem de 24 de ani împreună. Este un om foarte bun şi foarte serios. Sper să avem un viitor cât mai bun împreună şi să fim fericiţi că şi până acum şi cu lucruri bune şi cu cele rele„, a spus Ana Leu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii Teo Show.

Vezi şi Mihai Leu, prima FOTOGRAFIE după operaţia de cancer

Acum fac tratament la Viena, o dată la trei săptămâni, nu e un sentiment plăcut, dar m-am obişnuit. Nu l-am lăsat pe Marco să intre la mine la spital pentru că nu am vrut să mă vadă aşa. Mă bucur că m-a înţeles. Am o soţie extraordinară pentru că a fost mereu alături de mine”, a spus şi Mihai Leu.