Mesaj IMPORTANT al ministrului Sănătăţii pentru medicii care susţin examenul de specialist: Greşelile au fost înlăturate

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a anunţat că va investiga modul în care a fost făcută distribuirea către comisii a candidaţilor la examenul de medic specialist, ministrul spunând că în 11 comisii de examen din centrul universitar Bucureşti candidaţii nu au fost arondaţi comisiilor în ordine alfabetică, aşa cum ar trebui. Acum, ministrul anunţă că greşelile au fost înlăturate şi că medicii ar trebui să verifice din nou listele actualizate. 

18 oct. 2016, 05:50
Mesaj IMPORTANT al ministrului Sănătăţii pentru medicii care susţin examenul de specialist: Greşelile au fost înlăturate

„Mesaj pentru medicii rezidenti care vor sa sustina concursul de SPECIALIST in data de 19. Octombrie: va rog verificati din nou listele (republicate).

Greselile au fost inlaturate (toate, sper eu), si numele multora dintre dumneavoastra au aparut acum pe lista (in principal cei cu stagii in strainatate care nu fusesera recunoscute din cauza unor chestiuni birocratice observate abia astazi).

Imi cer scuze in numele ministerului pentru cele de mai sus. Sper ca macar acum lucrurile sa fie in ordine.

Daca numele dumneavoastra este scris gresit, va rog semnalati acest lucru imediat la MS.

Daca ati depus dosarul dar inca nu va gasiti numele pe lista desi stiti ca totul era in regula, va rog sa semnalati acest lucru imediat la MS. Imi puteti lasa si un comment aici (n.r. – pagina de Facebook)„, a scris ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, pe pagina de socializare. 

CITEŞTE ŞI Nereguli la examenul de medic specialist. Ministrul Sănătăţii anunţă ANCHETĂ

Ministerul Sănătăţii va investiga modul în care a fost făcută distribuirea către comisii a candidaţilor la examenul de medic specialist, a anunţat, duminică, ministrul Vlad Voiculescu, spunând că în 11 comisii de examen din centrul universitar Bucureşti candidaţii nu au fost arondaţi comisiilor în ordine alfabetică, aşa cum ar trebui. „Atunci când această mică încurcătură schimbă persoanele care examinează viitorii medici specialişti, lucrurile nu mai ţin de domeniul unei simple erori birocratice”, spune ministrul Sănătăţii. Detalii, aici.