Mesaj INCREDIBIL postat pe Mihai Stoica pe Facebook înainte de Steaua-Dinamo

STEAUA-DINAMO pare să fie pe locul al doilea în preocupările lui Mihai Stoica sâmbătă seară.

01 mart. 2014, 16:16
Mesaj INCREDIBIL postat pe Mihai Stoica pe Facebook înainte de Steaua-Dinamo

Managerul Stelei a postat pe Facebook un mesaj de susţinere pentru Paula Seling şi Ovi înainte de finala Eurovision România. „In seara asta speram sa creem un prim „miracol” si doar prin votul vostru se poate! Piesa nr 1 in concursul Eurovision din aceasta seara!! Mulțumim!!”, este mesajul lui Stoica.

EUROVISION 2014. Paula Seling si Ovi au mari şanse să reprezinte România la marele concurs din Danemarca, după cum arată şi SONDAJUL RomaniaTV.net. Cei doi se bucură de susţinerea întregului club de fotbal Steaua, al cărui manager general, Mihai Stoica, s-a declarat fanul piesei „Miracle” încă de la prima ascultare.

Prin urmare, Paula Seling şi Ovi au fost invitaţi în Ghencea pentru o întâlnire cu campionii Ligii I.

„Paula Seling, suportera noastră… noi, suporterii ei la Eurovision. Împreună, invincibili!”, a fost mesajul managerului din Ghencea, optimist ca echipa sa si artistii nostri, vor invinge, pe 1 martie, atunci cand se disputa si meciul cu Dinamo. Mai mult, Mihai Stoica şi-a pus cover foto la pagina de Facebook o fotografie în care apare alături de Paula Seling&Ovi şi de antrenorul Laurenţiu Reghecampf.

Ovi şi Paula Seling sunt consideraţi adevăraţi maeştri în industria muzicală românească şi sunt foarte apreciaţi datorită participării lor la concursul Eurovision, din 2010, atunci când au obținut locul 3 la prestigiosul show.

Cei doi artişti au convingerea că piesa cu care vor participa anul acesta, „Miracle”, este una de senzaţie şi poate obţine chiar marele premiu la EUROVISION 2014, la Copenhaga. 

Mihai Stoica nu a uitat nici de Steaua-Dinamo, care este văzut de managerul Stelei ca un vulcan. „mai sunt câteva ore până la erupţie…”

Managerul general al FC Seaua, Mihai Stoica, a afirmat că în acest derbi, diferenţa de valoare nu mai contează într-o astfel de partidă. „Pentru orice stelist, cele 34 de meciuri dintr-o ediţie de campionat se împart în două categorii: cele două meciuri cu Dinamo şi restul de 32. Sunt meciurile pe care le aşteaptă orice jucător, antrenor, suporter, conducător cel mai mult. Naţionala Boliviei ducea echipele vizitatoare la altitudine ca să creeze probleme, noi aducem adversarii în Ghencea. Va fi o atmosferă extraordinară şi aerul este respirabil în Ghencea, pe perioada derbiului, doar pentru stelişti. În rest, ca în orice derbi, diferenţele de valoare nu mai contează, ci doar determinarea, concentrarea şi câteodată şansa”, a explicat Stoica.

În cazul în care Steaua va câştiga meciul de sâmbătă, actuala campioană ar trece pentru prima oară în avantaj în meciurile directe cu rivala Dinamo. „Meciul ăsta are o însemnătate deosebită, pentru că în eventualitatea unei victorii, care ar însemna a şaptea victorie consecutivă împotriva rivalilor, s-ar ajunge la o bornă foarte importantă. Pentru prima dată în istorie, cred, Steaua ar trece în avantaj faţă de Dinamo dacă ţinem cont de victoriile directe. Este singurul capitol la care suntem inferiori unei echipe din România”, a adăugat Stoica.

Mihai Stoica nu se teme de incidente la meciul cu Dinamo. „Nu ne e teamă de incidente între suporteri, pentru că ne-am luat toate măsurile. Conducerea noastră administrativă se ocupă de zile bune de organizarea acestui meci şi la experienţa pe care o avem, nu cred că vom avea probleme”, a mai spus Stoica.

Partida Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.