Mesaj neaşteptat postat de Simona Halep în plin scandal de dopaj. „Este despre echilibru și proporții, nu despre perfecțiune”

Simona Halep nu a mai jucat un meci oficial de mai bine de șase luni, fiind suspendată provizoriu pentru dopaj, perioadă în care nu a dat nici măcar un detaliu despre procesul pe care îl are la Sport Resolutions, un tribunal sportiv independent din Londra.

07 mart. 2023, 15:50
Mesaj neaşteptat postat de Simona Halep în plin scandal de dopaj. „Este despre echilibru și proporții, nu despre perfecțiune”
Mesaj neaşteptat postat de Simona Halep în plin scandal de dopaj. "Este despre echilibru și proporții, nu despre perfecțiune"

Mesaj neaşteptat postat de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Fostul lider WTA a recurs la o postare neașteptată, mai exact un citat despre frumusețe, care îi aparține Anastasiei Soare, o antreprenoare din Constanța, plecată în SUA, care a acumulat o avere impresionantă: 1,2 miliarde de dolari. „Frumusețea este despre echilibru și proporții, nu despre perfecțiune”, a fost mesajul distribuit în mediul online de Simona Halep.

Citeşte şi: Veste excelentă pentru Simona Halep. Detaliul banal care o scapă de acuzaţiile de dopaj

Acum o jumătate de an, Simona Halep a recurs la serviciile unui medic estetician român, deoarece nu îi plăcea forma nasului ei. Sportiva a recurs la operația de rinoplastie în același timp cu o intervenție pentru deviație de sept. „Am avut probleme cu respirația în ultimii ani, care s-au agravat în timp. Am decis să ascult sfaturile doctorilor și să fac operația necesară. Nu o puteam face mai devreme pentru că nu am găsit cele trei luni necesare pentru recuperare. Tenisul a fost întotdeauna prioritar în viața mea! Dar am decis că acum e momentul să mă operez, dar să fac și ceva pentru mine, ca persoană. De aceea am recurs și la operația estetică, pe care o plănuiam de mai mult timp, deoarece nu îmi plăcea deloc nasul meu! Așa că am făcut-o! Am rezolvat partea funcțională, dar și partea estetică. Știu că mulți dintre voi mă vor înțelege!”, a spus Simona Halep.

Citeşte şi: Lovitură de proporţii dată de Simona Halep în plin scandal de dopaj. Va încasa o sumă imensă