Mesaj RO ALERT, un urs a atacat un grup de muncitori la Buşteni. Animalul agresiv a muşcat din duba jandarmilor FOTO

Prezenţa unui urs posibil rănit şi agresiv a fost semnalată, vineri, pe traseul Buşteni - Cascada Urlătoarea, populaţia din zonă fiind atenţionată şi rugată să evite zona printr-un mesaj RO-ALERT, transmis de Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Prahova.

09 oct. 2020, 08:11

Ursul a atacat un grup de muncitori pe traseul spre Cascada Urlătoarea, la Buşteni. Animalul este extrem de agresiv şi a muşcat din bara autospecialei de jandarmi trimisă la faţa locului.

Citeşte şi O turistă, recuperată de salvamontişti după ce a căzut într-o prăpastie în apropierea Cascadei Urlătoarea VIDEO

Astăzi, 09.10.2020 în jurul orelor 09.30 în Buşteni, pe traseul spre Cascada Urlătoarea a fost semnalată prezenţa unui urs agresiv. În zonă s-au deplasat efectivele de jandarmi care au confirmat prezenţa animalului, acţionându-se pentru securizarea perimetrului, înştiinţarea prin intermediul mesageriei RO ALERT despre existenţa pericolului„, a transmis, vineri, IJJ Prahova.

La faţa locului se deplasează specialişti veterinari şi paznicul de vânătoare pentru soluţionarea situaţiei. „Animalul este agresiv, posibil să fie şi rănit„, au mai transmis jandarmii. „Aşteptăm echipa pentru tranchilizare, evaluare veterinară şi relocare„, au adăugat aceştia.