MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 25 FEBRUARIE-3 MARTIE 2019. Ce PREDICŢIE primeşti prin noua etalare a runelor?

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie etalate pentru saptamana 25 FEBRUARIE – 3 MARTIE 2019. "Runa" inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta. Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare. Citirea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibila in zilele noastre.

24 feb. 2019, 06:12
MESAJ RUNE pe ZODII săptămâna 25 FEBRUARIE-3 MARTIE 2019. Ce PREDICŢIE primeşti prin noua etalare a runelor?

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare.

Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

 

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa germanica etalata : RAIDO

Aceasta runa este legata de comunicare si armonia dintre doua elemente. Deseori semnaleaza posibilitatea unei calatorii, fie concret in plan fizic fie in interiorul si adancimea fiintei tale. Asemenea calatorie are drept scop vindecarea de sine sau schimbarea propriei persoane. Raido te sfatuieste sa moderezi orice exces in viata. Poate ca va avea loc o uniune neasteptata sau poate te vei reuni cu cineva apropiat cu care nu te-ai vazut demult. Sau poate ca o reuniune prezisa de Raido se refera la anumite aspecte interne din tine ce au fost in conflict de ceva vreme.

 

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa germanica etalata : ODIN

Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

 

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa germanica etalata : WUNJO

Thurisaz indica prezenta de noi optiuni ce se deschid inaintea ta. Totusi, esti sfatuit sa te opresti in fata portii inainte de a o traversa, sa te uiti la calea care te-a adus pana aici. Aceasta runa indica exact spre nevoia de a nu actiona inca ci sa examinezi experientele trecute si circumstantele inainte de a continua spre succes. Nu este un moment sa iei decizii ci mai degraba sa iti intaresti abilitatea de a astepta. Revizuieste-ti trecutul recent. Observa-l, binecuvanteaza-l si da drumul la tot ce ai nevoie sa renunti. Apoi traverseaza acel prag spre viitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO