Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 12-18 iulie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in parte in noua etalare dedicata saptamanii 12-18 iulie 2021.

12 iul. 2021, 11:27
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 12-18 iulie 2021. Noutati de la pietrele mistice!

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII.

Etalarea si interpretarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburilor nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte.

“Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.
Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Horoscop rune 12-19 iulie 2021, cu Mihai Voropchievici. Zodia care dă lovitura pe toate planurile!
Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Runa etalata – URUZ : Semnificatie PUTERE. Aceasta este runa finalurilor si noilor inceputuri. Este o runa a tranzitiei ce indica faptul ca viata pe care ai trait-o pana acum trebuie sa se schimbe pentru a face loc pentru o noua forma. Ai putea suferi o pierdere a unei relatii ce nu iti mai serveste sau a unei situatii de viata. Uruz iti reaminteste ca totul este un proces natural, totul e un inceput si un sfarsit permanent. Invata sa te adaptezi momentului, folosind puterea masculinitatii sau feminitatii ca suport si uita-te la toate oportunitatile care se ascund in spatele unei asa zise pierderi.

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)
Runa etalata – ODIN : Primesti un mesaj ce inseamna ca necunoscutul, nestiutul si nevazutul sunt parte activa din viata ta la acest moment. La inceput era nimic si la final ramane nimic. Nu poate fi folosit controlul pe ceea ce nu exista inca. Ca sa poti avansa in marele gol din fata ta trebuie sa ai o incredere desavarsita. Si fa pasi in acest gol cu mainile goale si cu credinta de fier. Ceea ce te va sustina este puterea creativa a necunoscutului.

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)
Runa etalata – BERKANA. Scufunda-te adanc in orice faci, cu atentie si prezenta. Da la o parte orice rezistenta ca sa poti incepe si face munca asa cum trebuie. Daca ai colturi intunecate, curata-le acum. Daca ai nevoie de ajutor sa iti cureti aceste colturi, cauta un expert. Doar atunci creezi loc pentru ca recolta sa iasa la lumina.

Citeste continuarea pe Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII pe sfatulparintilor.ro

RUNE luna iulie 2021. Adevaruri de la pietrele mistice pentru fiecare zodie