Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 18-24 MAI 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Iata mesajele runelor pentru fiecare zodie in noua etalare dedicata saptamanii 18-24 MAI 2020. Etalarea si interpetarea runelor este una din cele mai vechi forme de divinatie disponibile si in zilele noastre. Este un instrument foarte valoros pentru cei ce cauta sfaturi profunde.

18 mai 2020, 15:15
Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 18-24 MAI 2020. Noutati de la pietrele mistice!

Runele au radacini in istoria antica, din vremurile triburiloe nordice si germanice, scandinave si englezesti. Pe vremuri erau folosite in special pentru scriere dar si pentru scopuri de magie. S-au gasit inscriptii runice vechi pe bijuterii, arme si obiecte uzuale din secolul al 3 lea, dar multi experti sunt de acord ca au existat cu mult inainte. 

„Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

Fiecare runa este un semn sacru cu puteri magice ce este conectat cu o putere mai mare.

Cu ajutorul runelor, primim o intelegere mai profunda a situatiilor, o predispozitie  sau o forma de raspuns la o intrebare. Runele nu iti spun exact ce sa faci cu viata ta, insa iti dau un indiciu iar tu iti folosesti intuitia pentru urmatorul tau pas. Viitorul nu este ceva fix – fiecare om are puterea divina sa isi construiasca propriile cai.

Runele sunt 24 caractere magice cu alfabetul runic german, facute din piatra sau lemn, ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice. Fiecare runa are un nume si este asociata cu o anumita zeitate, obiect sau fenomen. Erau folosite pentru decorarea armelor, ustensilelor, bijuteriilor sau erau amplasate la intrarea caselor. Desi in acele vremuri toata lumea le folosea, adevaratii cunoscatorii ai tainelor runelor erau considerati vindecatori sau magicieni. Doctorii tratau boli, razboinicii se rugau pentru batalii in lupte, vanatorii pentru o prada bogata.

Totalitatea runelor laolalta cu puterile si conexiunile lor formeaza un sistem magic.

 

ETALARE RUNE PENTRU BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Runa etalata – Berkana (inversata): Cand intervine incapatanarea, impotrivirea, natura nu isi mai poate urma ciclul firesc. Lasa lucrurile sa se intample natural, accepta ca unele lucruri sunt menite sa se intample. Acesta runa mai poate insemna aparitia unor frictiuni in relatii, cauzate de incapatanare. 

ETALARE RUNE PENTRU TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Runa etalata – FEHU (cu fata in jos). Poate este timpul sa cauti sfaturi de la altii. Nu te stresa despre ce a trecut, nu poate fi schimbat. In schimb, focuseaza-te pe viitor si pe scopurile urmatoare. Daca inveti din situatiile curente, atunci este o oportunitate pentru multa cunoastere ce iti va asigura un viitor de succes. 

 

ETALARE RUNE PENTRU GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Runa etalata – Inguz: Ing este unul dintre numele zeului norvegian al agriculturii, Freyr. Legenda spune ca Freyr calatoreste in jurul pamantului intr-un car, daruind oamenilor fericire si fertilitate. De aceea, simbolul aceste rune este relatia profunda a oamenilor cu Pamantul, iar indemnul este sa petreci mai mult timp in natura.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.