Mesaj sfâşietor al surorii Aurei Ion, studenta moartă în tragedia aviatică din Apuseni

Au trecut cinci luni de la tragedia aviatica din Muntii Apuseni, iar durerea apasa din ce in ce mai greu pe umerii familiilor indoliate. Sora Aurei Ion, Mariana, a lasat un mesaj sfasietor in memoria studentei care si-a dat ultima suflare in aeronava.

24 iun. 2014, 11:33

Chiar daca pare putin pentru unii, pentru familia si prietenii Aurei Ion cele cinci luni care s-au scurs de la tragedie au fost extrem de lungi, si nu a trecut nicio secunda fara ca chipul angelic al tinerei studente la medicina sa nu fie in gandul lor, scrie cancan.ro.

Citeşte şi APARIŢIE MISTERIOASĂ la mormântul lui Adrian Iovan: Un simbol care aparţine unei societăţi secrete FOTO

Aura si Adrian Iovan si-au dat ultima sulfare pe 20 ianurie in tragedia aviatica din Muntii Apuseni. Ei erau plecati intr-o misiune umanitara, cand din cauza ghetii, pilotul a luat decizia de a pune avionul pe pamant, evitand astfel o eventuala prabusire. Din cei sapte pasageri, doi si-au pierdut viata.

Citeşte şi Fratele Aurei Ion s-a răzgândit, nu vrea să mai devină medic. Vezi ce decizie radicală a luat

„Ne este dor de tine!”

„Se implinesc cinci luni! Ne-am schimbat, ne-am modelat vietile astfel incat sa acceptam realitatea, cumva, incat sa nu ne darame cumplit! Ne este dor de tine! Poate ca timpul ne va alina dorul cumva, dar nu vom uita fericirea din ochii tai si zambetul pe care il purtai zilnic, catre un infinit nemarginit de sperante si dorinte! Te iubesc! Dormi in pace micuta mea!”, a scris Mariana Ciuca.

Citeşte şi Gest impresionant făcut pentru AURA ION, la câteva luni de la tragedia din Apuseni