Mesaj surprinzător al lui Tudor Chirilă în ziua alegerilor: „Mi se pare o responsabilitate prea mare”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Tudor Chirilă a postat un mesaj pe Facebook, în ziua primului tur de alegeri prezidenţiale. Artistul e de părere că votul românilor va fi "anti-PSD".

10 nov. 2019, 12:21
Mesaj surprinzător al lui Tudor Chirilă în ziua alegerilor: „Mi se pare o responsabilitate prea mare”

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019. Tudor Chirilă consideră că cetăţenii au conştientizat importanţa votului, mai ales cei din diaspora, şi vor ieşi în număr mare la vot împotriva PSD.

„Azi mergem la vot. Multă lume mi-a scris să mă întrebe ce votez. Nu am răspuns pentru că mi se pare o responsabilitate prea mare să dau sfaturi acum în zona asta (chiar dacă în trecut am făcut-o o dată). Sunt convins însă că votul românilor va fi anti-PSD. Aştept cu înfrigurare ziua când românii vor vota candidaţi pentru valoarea lor intrinsecă. Se pare că mai avem. Totuşi, am achiziţionat ceva în ultimii ani: conştientizarea importanţei votului. S-a făcut greu, şi multe voci au muncit la asta şi iată că se vede: cel puţin în diaspora, unde speranţa pentru o altă Românie devine treptat disperare”, a scris cântăreţul pe pagina sa de Facebook.