MESAJE 8 MARTIE pentru profesoare: Alege un mesaj frumos pentru cea mai bună profesoară

MESAJE 8 MARTIE. Profesoarele sunt cele care ne insuflă plăcerea pentru învăţătură sau spre un anumit domeniu care urmează să ne devină carieră şi nu trebuie să le uităm nici pe ele de Ziua Femeii.

08 mart. 2018, 06:24
MESAJE 8 MARTIE pentru profesoare: Alege un mesaj frumos pentru cea mai bună profesoară

MESAJE 8 MARTIE pentru profesoare

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite. Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La multi ani!!!”

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteți atât de drag pentru fiecare dintre noi. 8 MARTIE fericit.”

„Doamna profesoară sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebita. Vă doresc o zi speciala, la fel ca dumneavoastră.”

„Doamna profesoară, fie ca ziua de 8 Martie să vă aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Doamna profesoară, vă urez un sincer la mulţi ani de Ziua Femeii”