MESAJE 8 MARTIE pentru surori: Trimite-le cele mai frumoase felicitări de ZIUA FEMEII

MESAJE 8 MARTIE. O soră poate fi mai multe persoane într-una singură: cea mai bună prietenă şi persoana care te înţelege cel mai bine în viaţă. Se spune că legătura dintre surori rezistă timpului, distanţei şi tăcerii. Pentru aceste motive, dar şi multe altele, alege unul dintre mesajele de mai jos şi trimite-i surorii tale un mesaj de 8 MARTIE, ZIUA FEMEII.

08 mart. 2018, 07:15
MESAJE 8 MARTIE pentru surori: Trimite-le cele mai frumoase felicitări de ZIUA FEMEII

MESAJE DE 8 MARTIE pentru surori

„Ești marea mea sursa de inspirație. Te admir pentru curaj, pentru inventivitate, pentru puterea creatoare, pentru indulgență, pentru blândețe. Mulțumesc în fiecare zi că am avut norocul sa fiu eu fratele tău. Sunt plin de recunoștință pentru dragostea și prietenia care nu se vă sfârși niciodată. La multi ani, surioara! ”

„Astăzi este ziua femeii este ziua ta. Un prilej pentru mine să îți reamintesc cât țin la tine. Că ești parte din sufletul meu. Ne curge același sânge prin vene. Dar și simțiri, trecut, educație și atâtea gânduri comune. Ne-am format împreună. Ne-am fost mereu alături. Am râs, am plâns, ne-am spus secrete… La multi ani, sora mea! ”

„La multi ani, draga sora, să ai parte de tot ce-ți dorești în lumea asta să fii sănătoasă și fericita alături de familia ta. Ai grija de sufletul tău și… pictează-ți viitorul doar în culori trandafirii! Este 8 martie, este ziua ta. Azi trebuie să crezi în visele tale! LA MULTI ANI!”

„Sora mea, de ziua ta vroiam să-ți dăruiesc un buchet de flori mare cât sufletul tău și frumos ca tine, dar nu am găsit așa că o să-ți spun doar La multi ani!”

„Îți mulțumesc că ai fost mereu alături de mine. La mulți ani, sora mea.”

„Un buchet de ghiocei și un gând bun pentru cea mai specială persoană din viața mea. La mulți ani, sora mea!”