MESAJE de 8 MARTIE 2021. Cele mai inspirate mesaje pentru mame şi iubite care pot fi transmise prin SMS

Astăzi este Ziua Femeii şi le putem mulţumi tuturor femeilor din viaţa noastră pentru grija şi atenţia care ni le oferă în fiecare zi din viaţa noastră.

08 mart. 2021, 09:03
MESAJE de 8 MARTIE 2021. Cele mai inspirate mesaje pentru mame şi iubite care pot fi transmise prin SMS

MESAJE de 8 MARTIE 2021. RomâniaTV.net vă pune la dispoziţie o listă cu cele mai frumoase mesaje închinate acestei zile pe care le puteţi trimite femeilor din viaţa voastră în această zi minunată.

MESAJE de 8 MARTIE 2021. Cele mai inspirate mesaje pentru mame şi iubite care pot fi transmise prin SMS

„Închin paharul pentru noi FEMEILE! Pentru bărbații care ne au, pentru nenorociții care ne-au avut și pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase, pe care vreau sa le văd fericite! LA MULȚI ANI!”.

„Cele mai frumoase și importante ființe de pe pământ sunt sărbătorite în fiecare an de 8 MARTIE. Mame, soții, iubite, surori, colege, profesoare sau soacre, pentru toate doamnele minunate din viața noastră, în acestă zi specială, avem un gând frumos de transmis.”

„Pentru ziua ta, mămico, îţi trimit un ghiocel. Cât de mic îl vezi, cuprinde toată primavară-n el. La mulţi ani de 8 martie!”

„Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încredere în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea. Te iubesc, mămica mea…”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Știu că nu ți-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îți sunt recunoscătoare că exist – ție îți datorez omul care sunt astăzi, datorita ție sunt un om mai bun. Tu m-ai învățat să ma respect și să respect pe alții, tu ești cea care m-a învățat sa fiu toleranta, tu ești cea care m-a ascultat întotdeauna și care a fost alături de mine mereu.”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Sper ca odată cu venirea primăverii să îţi aduc zâmbetul pe buze, măcar aşa de 8 martie!”

„Fără femei, omenirea nu poate exista. Ele dau viaţă, stabilitate şi dragoste. Iar tu, iubita mea, eşti mai mult decât atât. Eşi lumina care îmi călăuzeşte calea în tot ceea ce fac. La mulţi ani, de 8 martie, Ziua Femeii!”

„Ani frumoşi să-ţi vână-n cale! Sănătate şi… parale!”

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„La mulţi ani pentru o femeie de nota 10! Să nu te schimbi niciodată!”

„O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulți ani de 8 martie!”

 

MESAJE de 8 MARTIE 2021.
MESAJE de 8 MARTIE 2021.

„Fie ca ziua de 8 Martie să-ți aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze și toată fericirea de pe pământ. La mulți ani!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt și ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat și cenușiu. Dar când mă uit la tine știu că va veni timp frumos, pentru ca tu ești soarele și primăvara mea.”

„Îti doresc ca aceste zile de primăvară și răsăritul soarelui să-ți aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumusețea, ca și zborul și iubirea, de cenușă-și leagă firea.”

Citeşte şi: Mesaje de 8 martie 2021. Cele mai frumoase urări pentru femeile din viaţa ta de Ziua Internaţională a Femeii 2021