MESAJE DE ANUL NOU 2016 pentru prieteni

REVELION 2016: Atunci când nu poţi petrece trecerea dintre ani alături de cei dragi, cea mai bună variantă de a le spune că te gândeşti la ei de ANUL NOU este să alegi unul (sau mai multe) dintre mesajele de mai jos, destinate familiei, prietenilor, colegilor şi, de ce nu, şefului.  

31 dec. 2015, 14:19
MESAJE DE ANUL NOU 2016 pentru prieteni

MESAJE DE ANUL NOU, MESAJE DE REVELION 2016 PENTRU PRIETENI:

– Aho , aho prieteni dragi,
Staţi puţin şi ascultaţi
Mâine anul se-noieşte
(Numele tău!) vă doreşte
Mult belşug şi sănătate
Numai reuşite-n toate
Ce să vă aducă anul?
Norocul să umple carul
Pace şi bucurie
Sănătate şi iubire!

– Vreau ca aceste sărbători să-ţi aducă îndeplinirea tuturor dorinţelor şi îţi doresc o vacanţă plină de pace şi linişte, şi mai ales multă ninsoare, pentru că ştiu cât de mult îţi place. La mulţi ani!

– Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu cei dragi. La Mulţi Ani şi Un An Nou Fericit!

– Acum când lumea noastră mai creşte cu un an, îţi doresc să primeşti cea mai mare felie de fericire şi noroc cu care să-ţi umpli inima şi casa, azi şi pentru tot restul anului. La Mulţi Ani!!!

– Aho, Aho de anul nou! Sănătate şi iubire de la mine pentru tine, şi la anul care vine să îţi meargă numai bine. La Mulţi Ani cu bucurie, sănătate, fericire, pace şi împlinire. La mulţi ani, 2016!

– Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări. Un 2016 excelent!

– Anul ăsta care vine să îţi fie numai bine! La mulţi ani!

– Sărbători fericite alături de cei dragi. Noul an să fie presărat de realizări, împliniri şi multă sănătate. La mulţi ani!

– Te-ai gândit unde petreci Revelionul? Să nu uiţi să iei cu tine: voia bună, lumina în gând şi veselia de altădată! La mulţi ani!