Mesaje de condoleanţe pe Facebook pentru surorile Gabor, după moartea mamei lor

Mama Monicăi Gabor a murit joi în apropiere de Peştera Polovragi după ce o bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut peste ea. Un turist a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut de urgenţă o ambulanţă. Din păcate, echipajul ajuns la faţa locului nu a mai putut face nimic decât să constate decesul. Vestea morţii s-a răspândit cu repezicine, iar conturile de Facebook ale celor două surori au fost încărcate cu numeroase mesaje de condoleanţe.

22 aug. 2013, 13:00
Mesaje de condoleanţe pe Facebook pentru surorile Gabor, după moartea mamei lor

„Condoleanţe. Îmi pare nespus de rau…. Dumnezeu să o aibă în paza Lui”, a scris o prietenă.

Dumnezeu s-o odihnească în pace…. sincere condoleanţe familiei„, scrie o altă prietenă.

Nu se poate înţelege cât de grea e despărţirea, decât atunci când o fiinţă dragă pleacă de lângă noi. Un gând de alinare şi sincere condoleanţe MONICA„, a scris o prietenă pe pagina Monicăi.

Îmi pare foarte rău, sincere condoleanţe Ramona! Dumnezeu s-o odihnească„, a scris o prietenă şi pe pagina Ramonei.

Mama Monicăi Gabor. Un turist a sunat joi la 112 şi a cerut ajutor pentru mama Monicăi Gabor. El a spus la telefon că peste femeie a căzut o stâncă şi i-a rugat astfel să se grăbească. Tragedia a fost confirmată şi de primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

„A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă”, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Citeşte şi: Reacţia Ramonei Gabor când a aflat de moartea tragică a mamei ei. Vezi care au fost primele ei cuvinte

Mama Monicăi Gabor. Potrivit echipajelor de prim ajutor care au ajuns la faţa locului, victima era deja decedată, prezentând o fractură deschisă la craniu. România TV informează că mama Monicăi Gabor făcea parte dintr-un grup de 17 persoane care se aflau într-un pelerinaj la mănăstirile din Gorj.

Citeşte şi: Irinel Columbeanu, ŞOCAT de moartea mamei Monică Gabor: „Încă mai sper să nu fie adevărat”

De asemenea, Romina Dochian, purtătorul de cuvânt al Poliţiei  din Gorj, a confirmat evenimentul tragic şi a povestit că un grup de turişti mergeau pe Valea Olteţului şi intenţionau să viziteze Peştera Polovragi când o bucată de stâncă s-a desprins şi a lovit o turistă la nivelul capului.

Mama Monicăi Gabor avea 54 de ani şi era din Bacău.

Citeşte şi: Sora cea mare a Monicăi Gabor, DISTRUSĂ de vestea morţii mamei ei

Mama Monicăi Gabor. La ora transmiterii acestei ştiri, o anchetă este în desfăşurare pentru a lămuri împrejurările în care s-a produs accidentul.