MESAJE DE CRĂCIUN 2018 pentru prieteni şi familie. Cele mai căduroase URĂRI ŞI SMS-URI de NAŞTEREA DOMNULUI

Mesaje de Crăciun 2018 pentru mama, tata, frati, sora, iubit, iubita, sotie, sot, colegi, prieteni, profesoara, sef, soacra, familie si cei dragi.

24 dec. 2018, 04:15
MESAJE DE CRĂCIUN 2018 pentru prieteni şi familie. Cele mai căduroase URĂRI ŞI SMS-URI de NAŞTEREA DOMNULUI

Cele mai frumoase urări și sms-uri de Crăciun 2017 pentru persoanele dragi, potrivit huff.ro. Transmite-le un Crăciun fericit oamenilor care contează în viața ta.

Mesaje de Crăciun emoționante

„Aceasta e o noapte specială, în care poţi întâlni o persoană specială! Este vorba despre copilul care ai fost. Uită pentru o noapte grijile şi retrăieşte miracolul nopţii de Crăciun!”

„În noaptea sfântă de Crăciun lasă deoparte grijile şi supărările. Deschide-ţi inima şi primeşte un strop din binecuvântarea care se revarsă peste lume în această noapte!”

Citeşte şi Povestea care a înduioşat tot Facebook-ul. „Vrem 8 felii de parizer subţiri de Crăciun”

„Crăciun cât mai luminos, vis de iarnă călduros, linişte lângă cei dragi, veste bună dinspre magi!”

„Fie ca sărbătorile de iarnă să vă aducă bucuria Craciunului prin speranţă, spiritul Crăciunului prin pace, emoţia Crăciunului prin dragoste!”

„Lumina sfântă venită în Ajun să vă aducă în suflet un veşnic Crăciun. Sărbători de vis alături de cei dragi!”

„Fie ca aroma de brad, portocală, colindele, cozonacul cald şi mirosul de iarnă să vă umple inimile de bucurie şi sufletele de linişte. Crăciun Fericit!”

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire! Sărbători fericite!”

Mesaje de Crăciun pentru familie, mama, tata, bunici, parinti, frati, surori

Miros de brad, parfum de flori, bat in ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si in anii urmatori, dragi parinti!

M-ati tinut de mana si m-ati invatat cum sa impodobesc primul meu pom de Craciun. Astazi decorez bradul si mi-as fi dorit sa fiti langa mine. Va urez din suflet Craciun fericit!

Un gand bun, o inima curata, un zambet pe a voastra fata, vorbe de duh si pace in suflet este tot ce va doresc de sarbatori si in anul care vine!

Cand eram mica, imi doream cele mai frumoase daruri de la Mos Craciun. Acum stiu ca cele mai importante cadouri nu stau impachetate frumos sub brad, ci sunteti voi. Sarbatori fericite! Va imbratisez cu drag.

Va doresc ca sarbatorile sa fie presarate cu bucurii, implinire sufleteasca, liniste si sanatate. Va multumesc ca existati si ca imi sunteti alaturi, mama si tata!

Citeşte şi MESAJE DE CRĂCIUN 2018. Cele mai AMUZANTE SMS-uri, URĂRI şi FELICITĂRI pe care le puteţi trimite celor dragi

MESAJE DE CRĂCIUN 2018 PENTRU PRIETENI

„Bună ziua, eu sunt Moşu’ / Cel cu nasu’ un pic cam roşu / Şi-am venit prin telefon / Nu pe uşă sau pe horn / Cu urări de fericire / Sănatate şi iubire! Crăciun Fericit!”

„Se zvoneşte că pe seară, cineva o să apară, pe furiş pe la balcon, pe fereastră sau pe horn, vine, vine Moş Crăciun să-ţi vestească un an bun!”

„Fie ca sărbătorile de anul acesta să vă umple sufletul de bucurie, încredere, speranţă şi iubire. Moşul să vă aducă cele mai dorite şi neaşteptate cadouri vouă şi celor apropiaţi.”

„Din lumina Sărbătoririi Naşterii Domnului şi din speranţă ce însoteşte Noul An, gânduri bune şi urări de sănătate, împliniri şi bucurii tuturor!”

„Crăciun plin de bucurii, căldură şi imaginaţie”.

„Un bătrânel cu chipul drag v-a călcat al casei prag. Să nu jigniţi , e Moş Crăciun şi vă aduce un an mai bun. Crăciun Fericit, dragi prieteni!”

„Sărbători fericite cu bucurii şi împliniri alături de cei dragi! Să vă găsească Moşul cu masa bogată şi sufletul curat, dragii mei colegi”.

„Moş Crăciun bate la uşă, scoate mâna din mănuşă şi vă dă din palma lui darurile cerului, lângă brad şi lângă foc să vă umple de noroc!”

„E sărbătoare! Bucură-te de pace, lumină si căldură alături de cei dragi tie. Dăruieşte din toata inima si deschide-ţi sufletul pentru a primi dragoste si fericire. Lasă-ti sufletul să renască si trăieste fiecare zi ca pe un dar nepretuit.”