MESAJE de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 11-17 IANUARIE 2021

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 11-17 IANUARIE 2021. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

09 ian. 2021, 16:30
MESAJE de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 11-17 IANUARIE 2021

MESAJE de la ARHANGHELI pentru ZODII. arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.
Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

MESAJE de la ARHANGHELI pentru BERBEC
CURAJ

Arhanghelul Ariel : „Fii curajos si stai drept si ferm pentru credintele tale.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Ariel :

„Exista o situatie in viata ta acum in care ai nevoie sa actionezi conform credintelor si convingerilor tale, chiar daca altii nu sunt de acord. Eu te protejez de tot ce e rau si te ghidez sa fii un razboinic de lumina iubitor. Atunci cand tu stai ferm si drept pentru ceea ce crezi, tu esti un model ce inspira si pe altii. Aceasta este o forma importanta de invatatura spirituala in care exemplul tau da altora curaj sa stea si ei drepti pentru principiile lor.”

Lucrul cu Arhanghelul Ariel :

Numele lui inseamna „Leoaica lui Dumenzeu” si ea reflecta aceste calitati inclusiv curajul, focusul si miscarile elegante. Daca observi sau te atrag imagini de lei sau de leoaice, este semn ca Ariel este cu tine. Cheam-o ca sa iti creasca increderea si curajul.

Arhanghelul Ariel ajuta la satisfacerea nevoilor fizice (bani, adapost si alte necesitati de ordin material). Ajuta la solutionarea problemelor legate de mediul inconjurator, precum si la ingrijirea si vindecarea animalelor, alaturi de Arhanghelul Rafael. El este asociat cu Regele Solomon si cu filosofii gnostici care credeau ca Ariel era stapanul vanturilor.

MESAJE de la ARHANGHELI pentru TAUR
SCRIS CREATIV   

Arhanghelul Gabriel : „Fa-ti timp sa iti scrii gandurile intr-un jurnal sau articol sau carte.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

„Sufletul tau tanjeste dupa exprimare creativa prin scris. Te pot ajuta sa iti organizezi aceasta activitate. Onoreaza orice instinct interior ce te ghideaza sa scrii. Scrisul poate fi pentru propria ta placere si relaxare sau poate fi o experienta de catarsis sau de exprimare personala intr-un jurnal intim. Pe masura ce iti dezvolti conexiunea cu cuvantul scris, poti primi ghidare divina sa scrii articole si carti pentru publicare. Cheama-ma oricand sa te calauzesc in acest proces.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel :

Numele lui inseamna „Puterea lui Dumnezeu” si este Mesagerul lui Dumnezeu.

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

Ca fiind ingerul purtator de mesaj de la Dumnezeu, Gabriel iubeste sa ajute scriitorii si jurnalistii sa livreze mesaje vindecatoare omenirii. Precum un ghid iubitor, te va sustine sa iti aranjezi programul ca sa ai timp de scris. Gabriel poate deschide usi care sa permita publicarea articolelor sau materialelor scrise, daca ii vei cere aceasta asistenta. Mai presus de toate, te va sustine sa iti placa sa scrii.

MESAJE de la ARHANGHELI pentru GEMENI
INTENTII CLARE PRECUM CRISTALUL

Arhanghelul Mihail : „Ai claritate despre ceea ce vrei si focuseaza-te pe dorinta cu credinta nestramutata.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Mihail :

„Dupa ce te rogi pentru calauzire, fii suficient de curajos incat sa admiti ce vrei cu adevarat. Sa stii ca tu, ca si toti ceilalti, meriti tot ceea ce este mai bun din tot, in toate formele. Prosperitatea si abundenta sunt dorintele lui Dumnezeu pentru toti oamenii. Iti revendici drepturile mostenirii divine prin formularea unei imagini clare mentale cu privire la dorinta ta. Permite-ti sa iti imaginezi ca aceasta dorinta deja s-a manifestat si simte fizic si emotional dorinta implinita. Nu te gandi cum se va implini dorinta – creativitatea infinita a Creatorului o va aduce spre tine in moduri foarte destepte. Tu doar urmeaza ghidarea interioara si fa pasi ca sa co-creezi impreuna cu divinitatea dorinta ta, apoi permite-ti sa primesti binele ce vine spre tine.”

Horoscop special: MERCUR in VARSATOR 2021, 9 ianuarie – 16 martie! Sa curga cu tot ce e bun peste zodii! Cum sa profiti de noua energie?
Lucrul cu Arhanghelul Mihail :

Numele lui inseamna „cel care este asemenea lui Dumnezeu” sau „cel care seamana cu Dumnezeu”. Arhanghelul Mihail este primul inger creat de Dumnezeu, liderul Arhanghelilor si responsabil cu protectia, curajul, puterea, adevaraul si integritatea. El ne elibereaza de indoiala si teama, ne apara si inlatura orice influenta negativa. Scopul sau este de a elibera pamantul si locuitorii lui de toxinele asociate fricii. Mihail are o sabie in flacari pe care o foloseste pentru a elibera oamenii de Satana si alte entitati negative. Atunci cand este prin preajma vei vedea flash-uri de lumina stralucitoare albastra sau purpurie. Ii poti cere ajutorul atunci cand te simti slab, lipsit de motivatie si dedicatie, cand ai nevoie de curaj, de ghidare, de energie si vitalitate. Arhanghelul Mihail te ajuta sa iti ridici stima si valoarea de sine.

Aura lui Mihail este albastru regal amestecat cu nuante stralucitoare de mov regal. Cand Mihail este in preajma, ai putea vedea sclipiri luminoase albastru cobalt. Si cristalul numit sugalit este aliniat cu energia Arhanghelului Mihail. Daca porti un pandantiv de sugalit, ai putea vedea cum canalizezi mesaje profunde si iubitoare de la Mihail atunci cand tu vorbesti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.