MESAJE DE PAŞTE. Ce au postat politicienii pe Facebook de ÎNVIERE

MESAJE DE PAŞTE. Politicienii nu au ratat ocazia de a transmite MESAJE DE PAŞTE pe conturile personale de Facebook, unele fiind însoţite de fotografii sau de materiale video.

11 apr. 2015, 17:10
MESAJE DE PAŞTE. Ce au postat politicienii pe Facebook de ÎNVIERE

MESAJE DE PAŞTEAlina Gorghiu, copreşedinte PNL, urează „Paşte fericit tuturor!” într-un MESAJE DE PAŞTE video: „Ştiţi că în general oamenii politici spun multe prostii de-a lungul anului şi în general nu spun lucruri frumoase. De data aceasta mi-aş dori tare mult să ajung la sufletele dumneavoastră cu o urare de Paşte aşa cum cred eu că merită să fie făcută o urare de Paşte. Pentru mine înseamnă mult, pentru că înseamnă familie, înseamnă un loc aproape de Curtea de Argeş, unde mă întorc de fiecare dată, nu am ratat niciun an din viaţa mea acolo, mă întorc la familie, la lucruri plăcute din viaţa mea, la cozonac, la pomi înfloriţi şi la linişte, la multă, multă linişte. Daţi-mi voie să vă urez un Paşte fericit, zile senine, zile frumoase, linişte şi să ne revedem după acest Paşte plini de energie şi voie bună”.

MESAJE DE PAŞTE. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a scris: „Cred că este important, pentru fiecare dintre noi, să fim mai buni, să ne pregătim aşa cum se cuvine pentru sărbătoarea Paştelui, ca să putem primi Lumina Învierii lui Hristos!”.

MESAJE DE PAŞTE „Învierea Domnului e bucuria noastră a tuturor, bucuria păcii şi a dragostei, a credinţei şi a speranţei. Spor în toate, linişte în familie, sănătate şi sărbători fericite!”, a scris deputatul Raluca Turcan.

MESAJE DE PAŞTE. Monica Macovei a postat o fotografie în care este înfăţişată lângă masa cu ouă roşii şi cozonac. „Paştele este învierea speranţei, împăcarea cu sine şi cu ceilalţi, eliberarea de rău şi pornirea pe calea binelui. Şi România, subminată de minciună şi corupţie, are nevoie de speranţa unui nou început. Îmi doresc să fim cu toţii în slujba binelui, a oamenilor şi a ţării noastre şi să ne clădim cu speranţă şi bucurie un destin comun. Un Paşte luminat şi senin tuturor Românilor, oriunde s-ar afla în lume!”, scrie europarlamentarul Monica Macovei.