Mesaje de Revelion 2023. Surprinde-ţi prietenii cu mesaje inspirate de Anul Nou!

Nu te-ai gândit încă la mesajele pe care o să le trimiți de Revelion celor dragi? Fie că îți dorești să trimiți urările clasice sau că îți dorești să impresionezi printr-o urare amuzantă, care să aducă zâmbetul pe chipul celor dragi, îți propune câteva din cele mai inspirate mesaje de Anul Nou 2023!

31 dec. 2022, 00:23
Mesaje de Revelion 2023. Surprinde-ţi prietenii cu mesaje inspirate de Anul Nou!
Mesaje de Revelion 2023

Mesaje de Revelion 2023. Cele mai frumoase urări pentru Anul Nou, şi Google a realizat un Doodle special pentru această sărbătoare.

Sufletul tău să vibreze în armonie şi pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură şi duioşie, iar norocul să te urmeze oriunde. Anul ce a venit să te ajute să descoperi minunea unei vieţi împlinite! La mulți ani!

Un An Nou bogat în împliniri, cu sănătate şi prosperitate, un an cu aspiraţii înalte, plin de bucurii şi succese, împlinirea dorinţelor şi a năzuinţelor de mai bine!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinească şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit! La mulţi ani 2023!

Mesaje de Revelion 2023 pentru familie

„La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casă plină de bucate, dragoste pe săturate, bani la greu, noroc cu carul, ce doriţi şi… Sus paharul!”
„Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!”
„E cumpăna dintre ani! Să privim înapoi cu iertare, înainte cu speranţă, în jos cu înţelegere şi în sus cu recunoştinţă! Speranţa să vă deschidă poarta spre un An Nou plin de bucurii şi împliniri. La mulţi ani 2019!”
„La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”
„Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”
„Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”
„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023!”
„Familia este darul cel mai minunat pe care l-am primit. Fie ca noul an să fie de neuitat alături de familia mea! La mulţi ani!”
„La mulți ani pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!”
„Vă mulţumesc pentru că sunteţi cei mai buni părinţi din lume şi pentru că m-aţi îndrumat şi m-aţi iubit în fiecare zi. Va doresc sănătate şi fericire şi sper ca Noul An să vă aducă toate lucrurile bune pe care le meritati! La mulţi ani!”
„Vă doresc să vă bucuraţi de fiecare zi şi să aveţi parte de o sănătate de fier! Vă mulţumesc pentru că m-aţi îndrumat să devin o persoană mai bună. La mulţi ani!”

Programul magazinelor de Revelion 2023. De unde îţi mai poţi face cumpărăturile de Anul Nou

 

Mesaje de Anul Nou 2023 amuzante

„Căţeluş cu părul creţ / Să ai jeep-ul în coteţ / Să ai vilă cu piscină / Pe Madonna ca vecină / O lopată pentru bani / La anul şi la mulţi ani!”
„Lovite-ar trenul fericirii / Trăsni-te-ar fulgerul iubirii / Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!”
„Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!”
„Noul An să va aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani!”
„Viata mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!”
„Un an nou, cu certificat de garanţie. Oferta valabilă doar în noaptea de 31 Decembrie 2022 – 1 Ianuarie 2023!”
„Vă doresc să începeți noul an lăsând la o parte vechile obiceiuri proaste și dobândind altele noi! La mulţi ani!”
„Nu vă voi ura mai mult succes. Ați avut deja destul. 2023 ar trebui să fie anul meu! La mulţi ani, mie!”
„La mulți ani cu sănătate! Domnul să vă dea de toate! Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.”

Mesaje de Revelion 2023 pentru prieteni

„Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!”
„Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este? Noul an! Doamne, de Sărbători ajută-mă să uit de persoanele pe care nu le plac, Fă-mă să mă întâlnesc cu cei care îmi plac, Și ajută-mă să fac diferenţa între cei care nu-mi plac şi cei care-mi plac… (Mai ales după câteva pahare)”
„Anul Nou este la uşă, aşa că ţine minte: viaţa-i scurtă! Încalcă regulile, pune-ţi întrebări, iartă repede, iubeşte cu adevărat, râzi fără reţinere, şi nu regreta nimic din ce te-a făcut să zâmbeşti sau să simţi. La Mulţi Ani!”

 

MESAJE DE ANUL NOU 2023. Cele mai frumoase urări de Revelion 2023

„Viaţa e o luptă pe care o purtam zi de zi. Mai şi pierzi, mai şi câştigi, dar daca nu te dai bătut vei avea cele mai mari satisfacţii! La Mulţi Ani! Un an plin de satisfacţii!”
„Anul Nou să îți dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate pentru tine şi familie. La Mulţi Ani!”
„Mai ştii când ne scriam pe hârtie? Au trecut câţiva ani de atunci, mai vine unul peste noi, în care îmi doresc, la fel, să-ţi fie bine. Să-l treci vesel şi să te uiţi înapoi împăcat.”
„Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani 2023! ”
„Prietenilor mei le urez pace, sănătate şi multă dragoste. Glumesc, le urez cât mai puțină muncă şi mulţi bani. La mulţi ani!”
„Vă doresc mai multe călătorii, mai multe beţii, mai multe petreceri, dar mai puţine greutăţi pe umeri. Să aveţi mai multă bucurie decât anul trecut și mai multe reuşite în anul ce vine! La mulţi ani!”
„Fie ca anul care vine să fie plin de aventuri și oportunități! La mulţi ani!”
„La mulţi ani! Îţi doresc un An Nou extraordinar! Cu speranţe şi vise îndrăzneţe, cu succese şi realizări măreţe, cu bucurie şi împlinire, îţi urez un An Nou plin de fericire!”
„La mulți ani și un An Nou plin de bucurie și realizări! Sper să-ți îndeplinești toate visele și să ai parte de toate lucrurile pe care ți le dorești!”
„Îţi doresc ca Noul An să fie unul de provocări, de împliniri, de înţelepciune şi de încredere în tine! La mulţi ani!”
„Să-ţi aducă Anul Nou reuşite şi satisfacţii, să-ţi deschidă noi uşi şi să-ţi ofere ocazia de a-ţi împlini toate dorinţele! La mulţi ani!”

Mesaje de Revelion 2023 pentru persoana iubită
”Cu tine aproape de mine, știu că acest Revelion va fi cel mai bun pe care l-am avut vreodată. Ești perfectă pentru mine. Să ai un An Nou minunat, draga mea soție!”.

”Pentru o lume întreagă ești o singură persoană. Dar pentru mine ești o lume întreagă. La mulți ani, iubirea mea!”

”Dragul meu, îți doresc un An Nou  fericit! Să fii sănătos, să ai parte numai de bucurii în suflet! La mulți ani!”

”La mulţi ani, iubitul meu! Îţi doresc ca Anul Nou să aducă în viaţa ta mai multe momente de linişte, împliniri, satisfacţii şi multă dragoste!”

”În noaptea dintre ani vreau să văd o grămadă de stele, nu pe cer, nici pe brad, ci în ochii iubitei mele. Un An Nou fericit, iubita mea!”

”La mulţi ani, draga mea! Îţi urez un an nou plin de dragoste şi de realizări. Sper că îţi vei urma calea şi vei ajunge unde îţi doreşti, iar eu voi fi mereu alături de tine pe acest drum!”

Mesaje de Revelion 2023 pentru părinți
”Când eram mică, îmi doream cele mai frumoase daruri de la Moș Crăciun. Acum știu că cele mai importante cadouri nu stau împachetate frumos sub brad, ci sunteți voi. La mulți ani! Un an nou minunat! Vă îmbrățișez cu drag”.

”Un An Nou fericit pentru cei mai buni părinti din lume! Vă mulțumesc că ați fost alături de mine de fiecare dată când am avut nevoie. La mulți ani!”