MESAJE DE SFÂNTA MARIA 2015: Cele mai frumoase urări, felicitări şi SMS-uri de Sfânta Maria

MESAJE DE SFÂNTA MARIA 2015. Sfânta Maria Mare este o sărbătoare importantă pentru creştinii din România, mulţi români purtând numele cele mai sfinte dintre sfinte.

14 aug. 2015, 12:04
MESAJE DE SFÂNTA MARIA 2015: Cele mai frumoase urări, felicitări şi SMS-uri de Sfânta Maria

MESAJE DE SFÂNTA MARIA 2015. Descoperă cele mai frumoase urări, felicitări şi SMS-uri de Sfânta Maria:

– Îţi doresc o viaţă binecuvântată întocmai ca numele sfânt pe care îl porţi. La mulţi ani!

– Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La Multi Ani!

– Sper sa ramai mereu un spirit tanar si plin de viata, sa fim mereu impreuna si sa nu uitam niciodata frumoasa prietenie dintre noi. La multi ani Maria!

MESAJE DE SFANTA MARIA pentru colegi

– La multi ani, Maria! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii iar Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata.

– De Sf. Maria, zi de mare sarbatoare primeste din partea mea cele mai sincere urari de bine, sanatate, mult noroc si implinirea tuturor dorintelor.

MESAJE DE SFÂNTA MARIA 2015. La multi ani Maria! Sa te bucuri de viata, de zambete, de tot ce e frumos. La multi ani Maria!

– Fie ca toate intamplarile frumoase si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cat mai frumoasa! La multi ani de Sf. Maria

– De Sfanta Maria, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani!

MESAJE de Sfânta Maria. Mesaje şi urări haioase de Sf. Maria

– O sarbatorim pe Fecioara Maria si te sarbatorim pe tine. Sa ramai mereu blanda, buna si draguta cu toti cei din jurul tau!

– Pentru ca esti o persoana atat de buna, de draguta si de loiala, imi doresc ca Fecioara Maria sa aiba grija de tine, sa iti calauzeasca pasii si sa iti lumineze calea in viata.