Mesaje de Sfanta Maria 2018. SMS-uri si urari de Sfanta Maria

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria. Peste doua milioane de romani isi aniverseaza miercuri, 15 august 2018, ziua numelui. Daca ai si tu pe cineva drag caruia vrei sa-i urezi La multi ani, inspira-te de aici. Afla daca este bine sau nu sa iti serbezi ziua numelui de Sfanta Maria aici. 

13 aug. 2018, 03:47
Mesaje de Sfanta Maria 2018. SMS-uri si urari de Sfanta Maria

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria

Ma bucur ca existi in viata mea si ma bucur ca Fecioara Maria, al carei numei il porti, mi te-a daruit pentru a ma bucura de prietenia ta sincera si neconditioanata. La multi ani, Maria! 

Ai aparut in viata mea ca o minune, nu degeaba porti un nume sfant, spre tine ma indrept acum c-o urare si c-un bun gand, sa fii mereu fericita, sa zambesti, sa razi mereu, si sa nu uiti nici o clipa, ca tu esti diamantul meu! La multi ani, Maria mea!  

Fie ca din aceasta zi sfanta, in drumul lin al vietii tale sa rasara mereu cate-o raza de soare care sa-ti aduca fericire si bucurie. La multi ani de Sfanta Maria! 

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros „La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani de Sfanta Maria! 

Intocmai ca Fecioara Maria, al carei nume il porti, invata sa ierti, sa fii mai bun, mai intelept, sa ma ierti cand gresesc si sa ma inveti sa fiu, la randul meu, un om mai bun. La multi ani, Marioara! 

Mesaje de La multi ani de Sfanta Maria – continuare 

La multi ani Maria/Marian/Marius! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfanta Fecioara sa-ti lumineze drumul in viata. 

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adancul sufletului un sincer „La Multi Ani”!

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


loading...
Partenerii noștri